Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -,ΝΑΖΙΣΤΕΣ - ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ



O ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ; Ο ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΑΡ. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ;

Ποιός γνωρίζει κάποιον από την παρέα αυτή στη Μύκονο;

Καταφεύγει τελικά στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το νομικό επιτελείο της Χρυσής Αυγής; Πιστεύω ότι υπάρχει κίνδυνος διασυρμού της Ελλάδος πάλι από αδέξιες πολιτικές κινήσεις! Ετσι έγινε και το 2009!!

Η βουλή του 2009 (με όλα τα δημοκρατικά αντιφασιστήρια της) έχει καταδικαστεί από ευρωπαϊκό δικαστήριο για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων όταν προσέφυγε ο πρώην σύζυγος της Μιλένας Αποστολάκη γιατί η βουλή δεν δεχόταν να άρει την ασυλία της για να αντιμετωπίσει τα δικαστήρια που της έκανε ο πρώην σύζυγος επειδή δεν τον άφηνε να δει το παιδί του!!!!



Ο μάρτυρας Θ.Χ. που ως "χρυσαυγίτης" κατέθεσε εναντίον της Χ.Α., και που γράφει στο twitter του Γεωργιάδη, στην πραγματικότητα είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ και λόγω αποκλείνουσας συμπεριφοράς έχει νοσηλευθεί και μάλιστα πρόσφατα στο ψυχιατρικό τμήμα του Ευαγγελισμού.
(τυχαίο που απευθύνεται στον Άδωνι... δεν νομίζω!)


Αν είναι αλήθεια αυτά τα στοιχεία που διάβασα στο διαδίκτυο σε 64 ιστολόγια, τότε υπάρχει τεράστιο πρόβλημα!!! Πολλά είναι αυταπόδεικτα. Οι φωτογραφίες λένε ότι είναι αλήθεια… να λοιπόν γιατί η βλακεία δεν έχει όρια….. Όχι 30 % αλλά παραπάνω θα τη φτάσουν την Χρυσή Αυγή!

Δ Το ηλεκτρονικό μήνυμα του ψευδομάρτυρα προς τον Άδωνι Γεωργιάδη

Τα λάθη πληρώνονται, οι ατζαμήδες όμως μένουν στο απυρόβλητο! Κρατάμε επιφυλάξεις από τα δημοσιευμένα στοιχεία, προς το παρόν. Στην εποχή τη σημερινή όλα μπορεί να συμβούν. Αυτός ο μάρτυς κατηγορίας πάντως είναι όπως τον παρουσιάζουν! Μεταφέρουμε το δημοσίευμα με τις λεπτομέρειες.

Η εισαγγελέας κα Κουτζαμάνη έδωσε στην δημοσιότητα αυτό το χειρόγραφο με τον τίτλο "Πρωτεσίλαος" ως καταστατικό της Χρυσής αυγής, ξεχνώντας ότι η ίδια έχει υπογράψει το πραγματικό τους καταστατικό.


Σοβαρό πολιτικό ζήτημα θα ανακύψει αν επιβεβαιωθεί η αποκάλυψη, χθες στην συνέντευξη Τύπου των βουλευτών και του εκπροσώπου της νομικής ομάδας των φυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ, της πολιτικής ταυτότητας και της προγενέστερης καριέρας του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη που συνέταξε το λεγόμενο "πόρισμα" περί "εγκληματικής οργάνωσης" κατά του εθνικιστικού κόμματος της Χ.Α. Σύμφωνα όσα υποστήριξαν οι βουλευτές στην συνέντευξή τους ο συγκεκριμένος κατείχε στο πρόσφατο παρελθόν πολιτική θέση ως στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και ποιο συγκεκριμένα ως σύμβουλος του υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππου Πετσάλνικου!....


Μάλιστα έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφία στην οποία εικονίζεται ο ίδιος με τον Φ. Πετσάλνικο να δίνουν κοινή συνέντευξη Τύπου. Επίσης υποστηρίζουν οι του Λαϊκού Συνδέσμου ότι ήταν ο νομικός που κατήρτισε το νόμο περί ευθύνης υπουργών.


Από την στιγμή που τα παραπάνω είναι αλήθεια (καλό θα ήταν ο σοβαρός κατά τεκμήριο, υπουργός Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου να εκδώσει κάποια ανακοίνωση διάψευσης αν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αυτά που ισχυρίστηκαν οι βουλευτές της ΧΑ), τότε αυτονόητα προκύπτει κρίσιμο ζήτημα για όλους όσους συμμετέχουν στην εν λόγω υπόθεση από την πλευρά των κατηγόρων...


Επίσης δόθηκαν στην δημοσιότητα και φωτογραφίες με τον νυν κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μάκη Βορίδη με ναζιστικά σύμβολα από την εποχή της πολιτικής του νιότης και δραστηριοποίησής του στο ακραίο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής δεξιάς και μια σειρά άλλων φωτογραφιών με το "καταστατικό" με το οποίο φυλακίστηκε όλη η ομάδα των βουλευτών και τα μηνύματα που έστελνε στον Άδωνι Γεωργιάδη ένας - κατά τους ισχυρισμούς της ΧΑ - "ψευδομάρτυρας".



« Εγω ξέπλυνα τον Βορίδη... "Διαφορετικά θα ήταν ακόμη με το τσεκούρι"...»  Kι όχι μόνο τον Βορίδη ξέπλυνε ο πρόεδρος Γιώργος, αλλά και τον Αδωνι και τ' αλλα τα παιδιά.
"Τα 'σωσα από την Χρυση Αυγη. Και αν μ' άφηναν τότε, θα είχα καθαρίσει το θέμα Χρυση Αυγη. Δεν θα υπήρχε σήμερα", είπε, στον Σπύρο Μάλλη (ΣΚΑΙ). Για τον Boριδη ιδιαιτέρως, είπε οτι τον "ξέπλυνε", τον "καθάρισε" και σήμερα είναι "ενας σωστός κοινοβουλευτικός άντρας, στη ΝΔ". "Διαφορετικά θα ήταν ακόμη με το τσεκούρι" (κάτι δηλαδή, μεταξύ Κασιδιάρη και Παναγιώταρου)...

 

 




1 σχόλιο:

  1. Φίλε μου συγχαρητήρια, έκανες τρομερή δουλειά!! Μας άνοιξες τα μάτια!! Ξέχασες να βάλεις και τον ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ή αλλιώς ΔΕΞΙΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ που έσφαξε το άτυχο παλληκάρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή