Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ





"Αμπουντάμπι" ΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ κ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ ΒΛΑΧΟΥ * ΚΑΤΑ  ΟΜΟΓΕΝΟΥΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΥ Αρχιμ. Dr. ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με την πέννα του Γιάννη Πορφύρη


*(Περιμένουμε, ακόμη, να δούμε τα πρακτικά του επισκοπικού δικαστηρίου του κ. Ιερόθεου Βλάχου, όπου λέγεται ότι έχει καταγραφεί και ο ανωτέρω  χαρακτηρισμός, κατά την όλη διαδικασία. "Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Αμπουνταμπι Αιθιοπίας", σεβασμιότατε, του είπε έξαλλος, ο πληρεξούσιος δικηγόρος).





Διαβάζουμε με μεγάλη έκπληξη στον τοίχο κοινωνικής δικτύωσης [F.B] του Ναυπάκτιου ομογενούς αγωνιστή Αρχιμανδρίτη ιεροκήρυκα Dr Ιγνατίου Σταυροπούλου, μια χθεσινή ανακοίνωση – φωτιά, που αφορά τον αδιάκοπο, μεθοδικό, ανελέητο, και απάνθρωπο άδικο διωγμό του, από δύο ξένους, μη Ναυπάκτιους κληρικούς, των γραφείων της Ι. Μητρόπολης Ναυπάκτου (κ. Ιερόθεο Βλάχο και κ. Θ. Βαμβίνη!)


Τολμήσατε σεβαστέ μας π. Ιγνάτιε, -με γενναιότητα μάλιστα-, ως Γενικός Γραμματέας και ιδρυτικό μέλος μιας επίσημης Ι. Μονής, να αμφισβητήσετε και να μην συμμορφωθείτε, "ανυπακούοντας", στις όποιες παράνομες «διοικητικές» οικονομικές ορέξεις και "εντολές υπακοής", ενός μητροπολίτη, “ασύδοτου”, “αδέσποτου”, “ανέλεγκτου”;



Τολμήσατε και είπατε το βροντερό ΟΧΙ, σε εντολές του ΕΠΙΧΩΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ; Και μάλιστα σε οικονομικές απαιτήσεις του, που αφορούν ΑΦΟΡΗΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, -πριν έρθει το Τρωϊκανό!!!- για τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ; 


Στην πυρά! Αυτή είναι η εντολή του...

Αποφασίζουμε και διατάζουμε, λέει ο επίσκοπος. Ποιος άραγε ελέγχει τον σεβασμιότατο στη Ναύπακτο; Ακόμη κανείς;;; 



H ακολουθούμενη "διαδικασία εξόντωσης", από τον επιχώριο ορθόδοξο ιεράρχη, είναι γνωστής "συνταγής".

Στοχοποίηση! Δίωξη!


1) Σε προγράφουμε για γενική  οικονομική εξόντωση. Γι αυτό και σε καθαιρούμε! Τι εξουσία έχουμε; Να μάθεις τι εξουσία έχουμε εμείς οι μοναδικοί εκπρόσωποι του Θεού!!! Ζήσε στο μοναστήρι σου, με ψωμί και νερό.

2) Σου κόβουμε κάθε μισθό, να μην έχεις να φας μέχρι… να πεθάνεις! Το ίδιο κάνουμε και στους υπόλοιπους μοναχούς! Πάτε στα δικαστήρια... να δικαιωθείτε... Θα φοβηθούμε έλεγχο ανωτέρου;; Ποιού; Θα μας ελέγξουν οι …συνάδελφοι επίσκοποι της Ιεράς Συνόδου;;  

Δε θα το αποτολμήσουν. Οφείλουν να είναι ΟΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟΙ και ΑΡΡΗΚΤΩΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ, ακόμη πριν χειροτονηθούν...! Υπάρχουν πολλοί τρόποι...



3) Αρχικά λοιπόν, "στήνουμε" ένα "ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ", και βέβαια η απόφαση έχει ήδη γραφτεί, πριν γίνουν οι ανακρίσεις και η δίκη. Η απόλυτη καταπάτηση των Ιερών Κανόνων.

http://ignatiosstavropoulos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_28.html 


4) "ρίχνουμε και μια κατάσχεση" για να ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙ!!! και μάλιστα «ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΟ» ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ με  κατασχετήριο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ…

Αγαπητοί αναγνώστες, διαβάστε εδώ τι παθαίνουν όσοι τολμούν να αμφισβητούν τον ΕΝΑ, τον «ΘΕΪΚΟΝ» ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΝ, επιχώριον επίσκοπον… που δυστυχώς κατάντησε με τις πράξεις του γελοίος, ενώπιον Θεού και ανθρώπων.



4) Στήνουμε άλλο ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ – έστω και αν δεν έχουμε δικαίωμα- και θα σε αποτελειώσουμε!!! Διαβάστε τι παθαίνουν όσοι αντιστέκονται! Δικάζονται ΑΤΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ! Ακόμα και αν διαδηλώνουν οι πιστοί χριστιανοί!!!



5) θα βρούμε «πολιτικό μαξιλαράκι» δηλαδή ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ και θα σας πάρουμε ακόμα και το μοναστήρι, τα πάντα!!! Θα σας διαλύσουμε!!! ΑΜΕ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ;;; 

Δεν θα περιμένουμε άλλο τους "Βαυαρούς". Καθυστερούν να έρθουν. Θα αρχίσουμε μόνοι μας να κλείνουμε τα "αντιδραστικά" μοναστήρια. (Κάπως έτσι θα είπαν οι Ιερόθεος Βλάχος και Θ. Βαμβίνης).

 Ασε που δεν τους έχουμε εμπιστοσύνη πια, αυτούς τους ξένους. Μπορεί τώρα να ξανα-έρθουν οι Γερμανοί, και να τα προστατέψουν τα μοναστήρια, όπως κάποτε οι Οθωμανοί. Κάτσε ότι προλάβουμε... ας αρπάξουμε...

 Έτσι η ελληνική "Νεο-βαυαρική" επέλαση, απο το τρίο Ιερόθεος-Αρχιεπίσκοπος-Αρβανιτόπουλος, ως πολιτική  σύμπραξη για τη ΔΙΑΛΥΣΗ του μοναστηριού, δεν χρειάστηκε τους "Βαυαρούς".



6) Δεν είπαμε ότι αποφασίσαμε ότι θα σας εξοντώσουμε;; Θα βγάλουμε εμείς νόμους πρωτόγνωρους ακόμη και εκεί που δεν έχουμε!! Θα τρομοκρατήσουμε τους φίλους σας και συναγωνιστές σας πιστούς ότι ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ, ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ, Ακόμα και η ονοματοδοσία των παιδιών τους θα ΑΚΥΡΩΘΕΙ!!! Τελεία και παύλα!!! ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ! 



7) Αν ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ… τι χάνουμε; Σας κάνουμε ένα ακόμα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ [;] ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΜΕ!!! (όλα κεκλεισμένων των θυρών). αμέ;


Αυτά τα έγραψα για να σας συνδέσω με τα προηγούμενα, είδατε τι «ΣΑΣΠΕΝΣ» ΈΧΕΙ Η “ΑΓΙΑ” ΚΑΤΑΔΙΩΚΤΙΚΗ – ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ - ΜΑΝΙΩΔΗΣ μαρτυρική ιστορία του αδελφού π. Ιγνατίου; 

Διαβάστε τώρα και την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣΙΑ! Ξέχασα να σας προσθέσω ότι με ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ο πολυπαθών διωκόμενος αγωνιστής αδελφός με ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ κάλεσε τον προϊστάμενό του ΔΙΩΚΤΗ – που σημειωτέον τιμά πάντα με την προσευχή του γι’ αυτόν!!! και πάντα διαβάζει και προσεύχεται υπέρ του επισκόπου του!!! να έρθει στο μοναστήρι και όλοι μαζί να συμπροσευχηθούν στον ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ!!! Δείτε εδώ!



Και τώρα αφού διαβάσατε την πιο πάνω πρόσκληση, αφού πληροφορήθηκε εν τω μεταξύ το ραβασάκι, τηλεφωνικά, από την "ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ"  δείτε .. ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ!


Ανακοίνωση: 

Τελικά, δεν αναμένεται η χαρά, ότι ο σεβασμιοτατος μεθαύριο την Κυριακή θα μας επισκεφθεί. Και πιθανολογώ, ότι ο τωρινός επιχώριος σεβ. μητροπολίτης Ναυπακτου, (της Εκκλησίας Ελλάδος), δεν φαίνεται τελικά, να πολυ- ενδιαφέρεται, για να τελέσει ο ίδιος, την θεία Λειτουργία στο μοναστήρι, και να είναι έτσι "εις τύπον Χριστού" υπεύθυνα, το συμβολικό κέντρο της ευχαριστιακής κοινωνίας και ενότητας, της τοπικής μας Εκκλησίας, όπως έκαναν ΟΛΟΙ οι προκάτοχοι του.

Μάλιστα, τι σύμπτωση (;) χτες και σήμερα, με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα του γραμματέα των γραφείων της μητρόπολης, κ. Γ. Λαουρδέκη, με καλούσαν να εμφανιστώ αυτοπροσώπως, ώστε να παραλάβω επειγόντως νέο επίσημο έγγραφο!!!

Και όταν, τους απάντησα, ότι απουσιάζω στην Αθήνα, για προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις 1-2 μέρες, προώθησαν άμεσα το έγγραφο στην Αστυνομία Ναυπακτου, ώστε να με ψάχνει κι αυτή με τη σειρά της στα τηλέφωνα. Στόχος, πιθανόν, να μη "χαθούν" 2-3 μέρες αργιών!!!


Η αγωνία του σεβασμιωτατου, φαίνεται δυστυχώς, ότι εξαντλείται, στο να σταματήσω να προσεύχομαι, να τελώ θείες λειτουργίες και ιερές βαπτίσεις κλπ.

Προσπαθεί απλά. με τις ανώνυμες ανυπόγραφες επιστολές, απ’ το "γραφείο τύπου" του, να επιφέρει θεολογική και νομική σύγχυση στους πιστούς.

Καλά κανένας, δεν έχει το θάρρος της υπογραφής;

(Έμαθα τελικά, από άλλη πηγή, τι είναι το τάχα επείγον. Η κλήση, για να αρχίσει το "πολυπόθητο" πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο, στις 11 Νοεμβρίου, στο όποιο με καταγγέλλει ο ίδιος ο σεβασμιώτατος).


Δηλώνω: ότι Α) συνεχίζω να ιερουργώ, (έστω και ως αμαρτωλός), όσο η υγεία μου το επιτρέπει και Β) ήδη εξουσιοδότησα τους αρμοδίους πληρεξουσίους μου, ώστε από σήμερα, να δημοσιεύουν κάθε έγγραφο σχετικό με την όλη υπόθεση, παρ’ όλη τη "μυστικότητα", που παρανόμως κρατά ο σεβ. κ. Ιερόθεος, και που από πέρσι τον Δεκ. του 2012, δεν μου έχει επίσημα ακόμα προλάβει να μου παραδώσει τα πρακτικά της "στημένης" δίκης που στην απελπισία του έκανε, και για την οποία ήδη, διεξάγονται ανακρίσεις σε στάδιο προκαταρκτικό, για διαλεύκανση ποινικών καταγγελιών, εις βάρος και του ιδίου αλλά και του "ανακριτικού" του υπαλλήλου.



Η απαράδεκτη κατάσταση μάλιστα, το να παρασέρνει, σε παρανομίες, ολόκληρο το Μητροπολιτικό Συμβούλιο, που χωρίς αρμοδιότητα, αποφάσιζε, για παρακρατήσεις μισθών ιερομόναχων, έφτασε ως υπόθεση, μέχρι και το Ελεγκτικό Συνέδριο, που κατακεραύνωσε με σχετική απόφαση του, τα όσα έγιναν. Ούτε ένα απλό συγγνώμη, ακόμη δεν ακούστηκε. Όλα έχουν οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες...

Αναμονή! Υπομονή! Προσευχή!

Ο Θεός ακόμη δε μίλησε...











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου