Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Εγκαίνια - Ανοιχτή εκδήλωση του συνδυασμού "Ανανέωση και Δημιουργία"

Με την πέννα του ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ
Την Τρίτη 22 Απριλίου 2014 η "Ανανέωση και Δημιουργία" πραγματοποίησε εκδήλωση εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η εκδήλωση περιλάμβανε την καθιερωμένη δέηση εγκαινίων και τον αγιασμό του προεκλογικού κέντρου, που είναι απέναντι από το Δημαρχείο.

Ακολούθως ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γεώργιος Γούλας, μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος των ψηφοφόρων και φίλων της παράταξης, που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο μπροστά και στο πλάϊ του Δημαρχείου. Τέλος ο κ. Γούλας χαιρέτησε τους προσελθόντες, ανταλλάχθηκαν ευχές από υποψηφίους και φίλους που προσήλθαν, όλοι γεύτηκαν τα ωραία γλυκίσματα και τα αναψυκτικά και αποχώρησαν με μεγάλη αισιοδοξία.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της συγκέντρωσης ήταν η δυναμική παρουσία της Ναυπακτιακής νεολαίας, το ήπιο κλίμα και οι χαμηλοί τόνοι, που πρεσβεύει, εφαρμόζει και που προσέδωσε ο κ. Γούλας. Το ωραίο κλίμα συμπλήρωνε μια γκάμα από νεανικά τραγούδια αγαπημένα της νεολαίας. Στο βήμα κάλεσε και προλόγισε τον αυριανό Δήμαρχο Ναυπακτίας  ο υπεύθυνος τομέα οργάνωσης της παράταξης κ. Γιώργος Ασημακόπουλος.   

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιώργος Γούλας, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τόνισε ότι στόχος της "Ανανέωσης και Δημιουργίας" είναι να ανακοπεί η καθοδική πορεία της Ναυπακτίας. "Εμείς πιστεύουμε ότι ο τόπος μας μπορεί να έχει καλύτερη μοίρα" τόνισε, λέγοντας ότι "δεν μας αξίζει αυτό το μέλλον, μπορούμε καλύτερα. Ο τόπος μας διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία δεν αξιοποιούνται".
"Στόχος μας είναι κάθε δράση της Δημοτικής Αρχής να ανταποκρίνεται στην επιδίωξή μας για τοπική ανάπτυξη σε συνδυασμό με υπψηλή ποιότητα ζωής" συνέχισε.

Συνέχισε λέγοντας ότι "Η δημοκρατία για να λειτουργήσει απαιτεί συμμετοχή. Χωρίς συμμετοχή το πολίτευμα αλλοιώνεται. Είναι υποχρέωση και τιμή η συμμετοχή στα κοινά. Πως όμως, με ποια κίνητρα και προϋποθέσεις;
Ακούμε για περιπτώσεις όπως εκβιασμούς για μια θέση εργασίας και πίεση για συμμετοχή σε ψηφοδέλτιο. Αυτός που χρηματίζεται για να κάνει το ίδιο. Αυτός που απειλείται. Αυτός στον οποίο πωλείται η ελπίδα για προσωπική εξυπηρέτηση με αντάλλαγμα τη συμμετοχή σε ψηφοδέλτιο. 
Αυτοί δεν μπορούν να φέρουν το διαφορετικό, δεν έχουν το μεράκι να οδηγήσουν τον τόπο σε ανάπτυξη, αλλά κάνουν αγγαρεία.

Όλοι αυτοί αλλοιώνουν τη φύση και το αποτέλεσμα των εκλογών. Οι περισσότεροι από αυτούς όμως όντας αδύναμοι κρίκοι δεν μπορούν να αντισταθούν, δεν έχουν τις άμυνες που απαιτούνται".
Κλείνοντας δε ανέφερε "Για να αλλάξουμε τα πράγματα απαιτείται συμμετοχή. Όποιος πιστεύει ότι μπορούμε να φέρουμε το καλύτερο να στοιχηθεί δίπλα μας και να κάνει μαζί μας αυτή την προσπάθεια τώρα, όχι αύριο, όχι σε πέντε χρόνια αλλά τώρα, σήμερα.

Νιώθω δυνατός γιατί αντλώ δύναμη από τους ολοένα και περισσότερους συνεργάτες μου για τους οποίους είμαι υπερήφανος.
Σήμερα η παρουσία σας εδώ με κάνει ακόμα πιο δυνατό και αισιόδοξο για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειάς μας στις 18 και 25 Μαΐου".
Ακούστε από βίντεο ολόκληρη την ομιλία του κ. Γούλα και παρατηρείστε τον μεγάλο όγκο των παρευρεθέντων!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου