Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ [ΣΥΝΕΧΕΙΑ] XΙΙ



ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΟΥΛΑ,

ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ!


ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ & ΤΗ ΜΑΡΙΑ … ΣΤΟΝ “ΚΑΚΟΜΟΥΤΡΗ” ΤΗ ΦΩΤΟΥΛΑ & ΤΗ ΓΙΩΡΓΙΑ!!!


ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ
Ταλαίπωρε Επαχτε τι χαρακιές δοκιμάζουν στο κορμί σου!! ΣΑΝΤΑΛΑ – ΜΑΝΤΑΛΑ – ΚΟΥΦΙΑ ΚΑΡΥΔΙΑ!  Της εκδιδομένης βλαχογυναιξί το …κιγκλίδωμα γίνεται!!! Από την ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΥΡΊΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΛΑΙΟΣ ΕΛΘΕΙ ΕΦ ΗΜΑΣ … ΣΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ … το ΕΞΗΓΟΡΑΣΑΣ …ΜΕ ΜΙΑΣ … τον ΚΑΚΟΜΟΥΤΡΗ, τη  φαεινή ΓΕΩΡΓΙΑ και τα … ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ!!!


Τι κόμματα, τι χαζοιδεολογίες και κουραφέξαλα… αυτά είναι για τους ηλιθίους!!! Ο Αργύρης πέφτει;;; ΠΟΣΑ;;; με το συμπάθειο… Τι να το κάνω εγώ αν είμαι πρόεδρος, ταμίας, γεν γραμματέας της τοπικής του “ΣΚΙΣΟΚ”  της «ΠΗ_ΔΟΥ» ή του “ΤΣΙΤΣΙΡΙΖΑ” και της Πηνειώς; Ω Επαχτε,  ώ Επαχτε, μ’ αρέσεις, πως μ’ αρέσεις!  Ισύ τση HOL είσι;


Πόθεν όμως ο Αργύρης, χαζοπρεμέτια ασβουδάκια; Πουλ, πουλ, πουλ, πουλ…. Ελάτε έχουμε γλαρόσουπα!!! Μετά …κλαίνε!!! Ο Αργύρης έχει νονόοοο!!!! Εχει διαχειριστές… έχει πάτρωνες!!! Εχει και οίκο ανοχής, αουπάν’ καταουπάν’ απ’ τ’ν ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ! Σια ιδώω κρέν’ς;;; Βρέχει Γιάννου μ’ Ουόχι η μάννα ‘ς σι κατράει…..


Σταματάω εδώ, μην σας πάρω αμπάριζα και .. πετάγομαι εδώ ….
Επειδή όμως έχω “πικράν πείραν” από τα σβησίματα, τις εξαφανίσεις δημοσιευμάτων … και τα ΜΗ ΜΟΝΙΜΑ … από το φιλόξενο αυτό εντυπο, τα ματα_ξαναγράφω να … μείνουν!!!!

ΤΙΤΛΟΣ: «Γιατί γράφουν για τεντωμένο σχοινί?» [Εννοεί την τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα “ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ PRESS” 4-4-2014]

Ο λόγος είναι απλός αλλά όχι προφανής. Επειδή η οικονομική στήριξη των υποψηφίων δεν οδηγεί απαραίτητα σε καλά εκλογικά αποτελέσματα και κυρίως την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, ο Παπαθανάσης σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση θα μπει καθαρά με πολιτικούς όρους σε αντίθεση με τους αντιπάλους του.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Κακομούτρης επιδίδεται σε πληρωμές τοπικών υποψηφίων με την οικονομική συμπαράσταση της Γιωργίας. Βαποράκια οι γνωστοί - άγνωστοι και καθόλα έμπειροι της τοπικής αυτοδιοίκησης που έσπευσαν να καταταγούν στην ενωτική πρωτοβουλία.
Όσο για τον Μπουλέ αυτός έχει τα χρήματα του Δήμου και τάζει και διορισμούς και εξυπηρετήσεις, πιστός οπαδός και συνεχιστής του αυριανισμού.

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ:


Ανώνυμος είπε...
Μαλλον απο τα πιο ευστοχα σχολια, το οποιο στην δεδομενη χρονικη στιγμη αποτυπωνει πληρως την διαμορφωμενη κατασταση. Το ερώτημα της στιγμης είναι εαν οι "αδυναμοι κρικοι" και ειδικα το τριπτυχο Τσουκαλάς - Τραχύλης - Μπαλωμενος, θα σταθούν πολιτικά ή θα πουλήσουν τον Παπαθανάση ελέω δόξας και τιμής που τους προσφέρουν τα λυκόρνια της Αποδοτίας, το ταμείο Γεωργίας-Τάκη και των θέσεων που μοιράζονται. Αποριας άξιο η στάση του Μπάμπη και της Μαίρης. Το σύστημα με αιχμή του δόρατος απο την μια μερια,το επικοινωνιακό, μέσω του στρατευμένου στο άρμα του Τάκη Βαγγέλη Καρανικόλα και απο την άλλη, τον Δεσπότη μας (που δεν εμπλέκεται στις εκλογές !!!), πιέζει  στοχευμένα και δημιουργεί συνθήκες στραγγαλισμού στον Θανάση. Μια φορά είπε και αυτος ο ευλογημένος να το παιξει καθαρά πολιτικά και έπεσε στους επαγγελματίες. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ντεμαράζ σε αυτές τις εκλογές. Αφορμή να ξεσκεπαστούν και οι φραγμοί και τα ηθικά όρια πολλών απο τους συμπολίτες μας που εκτίθενται. ….. 4 Απριλίου 2014 - 11:14 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
Μπάχαλο και στην "Ενωτική" Πρωτοβουλία, ο Ράπτης πλακώθηκε με τον Καρακώστα και τα βρόντηξε... Τελικά παίζει μόνος του ο Μπουλές!!  4 Απριλίου 2014 - 2:23 μ.μ.  

 

10 σχόλια:

  1. Αντε ρε Γιάννη, Γράψε κάτι μας έφαγε η πλήξη!!!! Γράψε κανένα πιπεράτοοοοο!!!! Ειχες σταματήσει και νομίσαμε ότι κάτι συνέβη!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Πορφύρη, μια ερώτηση:
    Είστε υποψήφιος στον κ. Γούλα ή απλά τον υποστηρίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚΕΛΟΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΊ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΜΕΝΕ ΑΜΕΤΟΧΟΣ- ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΡΥΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ...ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ... ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ.... ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΑΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
    2. Το μοναστήρι να ειν' καλά!

      Διαγραφή
  3. Πως μπορείτε και λέτε ότι ο Λουκόπουλος και ο Μπουλές παίζουν πλέον με οικονομικούς όρους -για να το θέσω πιό απαλά-.
    Αυτό θίγει και τους ίδιους αλλά και τους υποψηφίους τους στα τοπικά.
    Παρακαλώ να δώσετε εξηγήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ...ΤΟ ΛΕΕΙ - ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ.... ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΣ .... ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ... ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ 5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ..ΓΟΥΛΑ... ΤΟΥΣ ...."ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ" Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ.... ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ;;; ΠΩΣ;;; ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ....ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΑΑΝΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ!!! ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ....ΔΕΣ ΠΟΣΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΑΚΗ..... ΜΟΝΟΚΟΠΑΝΙΑΣ..... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ... ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΞΑΜΗΝΗ... ΠΕΡΙΕΡΓΗ.....Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.... ΟΤΙ ΔΕΝ ...ΠΕΙΡΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ....ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ... ΑΡΑΓΕ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΕ ΜΕ ΑΧΥΡΑ Ο ...ΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ....

      Διαγραφή
  4. Ο Μπάμπης και η Μαίρη δεν παίζουν παιχνίδια με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ούτε χειραγωγούνται από το δεσπότη. Αν παίξουν θα παίξουν σε Περιφερειακό επίπεδο καθαρά με ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΡΑ ΓΙΑΝΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.....ΤΑ ΛΙΑΝΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΟΥΛΑ ...ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΥΧΗ!!!!! ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.....ΜΟΝΟ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!
    ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ!!!!!!!
    ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!
    Κ.Μ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ;;;;;ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ;;;
    ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΓΟΥΛΑΣ 42,7 %
    ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ 31 %
    ΜΠΟΥΛΕΔΟΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ 20 %
    ΖΕΛΙΟΣ 5 %
    ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ............ 1,3 %
    ---------------------------------------------------------
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή