Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΑΧΑΙΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ"ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 188ΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΗΡΩΪΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 Ο σύλλογός Αιτ/νων Αχαϊας “ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ”, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος  θα τελέσει εκδηλώσεις, της 188ης Επετείου της Ηρωϊκής Εξόδου της φρουράς της Ιεράς Πόλεως  Μεσολογγίου, που θα γίνουν την 6η Απριλίου 2014 στην Πάτρα, στα πλαίσια εορτασμού, μνήμης και απότισης τιμής των ηρωικών Εξοδιτών, σ’ όλη την Ελλάδα.


Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα είναι:

1. ΩΡΑ 10.00 – 10.30 π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών Μαιζώνος 103, υπέρ αναπάυσεως των ψυχών των ηρωϊκών προγόνων μας, που έπεσαν υπέρ Πατρίδος πριν 188 χρόνια κατά την ηρωϊκή Εξοδο των Ελευθέρων Πολιορκημένων του Μεσολογγίου.2. Θα ακολουθήσει αμέσως ιερά πομπή από Μητροπολιτικό Ναό έως το Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Ολγας, όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων δόξης από Στρατιωτικές, Πολιτικές Αρχές και φορείς της Πόλης μας.3. Η εκδήλωση θα κλείσει με τήρηση ενός λεπτού σιγής εις μνήμη των πεσόντων και ανάκρουση του Εθνικού μας Υμνου.


Σας καλούμε όλες και όλους να παρευρεθείτε να τιμήσουμε ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ τους αγνούς προγόνους μας που θυσιάστηκαν για μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου