Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΑΚΥΡΗ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΠΑΤΑΛΗ - 

ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 

ΑΠΟ Ο. ΣΥ. ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ>>


       Με μεγάλη μας έκπληξη γίναμε κοινωνοί πρωτοφανούς ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ στα Ελληνικά χρονικά!!  Αναφερόμαστε στην εκδήλωση, που έγινε  το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 στο Κέντρο «Φλοίσβος» στην Ναύπακτο με την ονομασία: "Ναυπακτιακή Πίτα 2013" από την ΟΣΥΝ και την ΕΝΑΜ. Η εκδήλωση εγινε σε εποχή λιτότητας, με μεγάλο κόστος, χωρίς αντίτιμο εισόδου, προφανώς με χρήματα ή χορηγου, ή δημοσίου φορέα, την ώρα που εκατομμύρια Ελληνες λιμοκτονούν, αυτοκτονούν και δυστυχούν!!!

Καταγγέλουμε την εκδήλωση αυτή, σαν ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ, εντελώς ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ και πέραν  κάθε σεβασμού στο κοινωνικό σύνολο. Εξηγούμε τους βασικούς και ουσιαστικούς λόγους:
Ο φορέας Ο.ΣΥ.Ν, είναι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  =43= ΣΥΛΛΟΓΩΝ, βάσει καταστατικού, δείτε απόσπασμα καταστατικού.


 Η καταστατική, νόμιμη και ηθική υποχρέωση του φερομένου ως προέδρου δάσκαλου κ. Ιωάννη Τσώτα  και των συν αυτώ, ήταν να ζητήσει από τα 43 σωματεία να το αποδεχτούν  και να πάρουν την ευθύνη μιας τέτοιας πράξεως. Επρεπε, μια και θα αναλάμβανε να τιμήσει τον Σεβασμιότατο – και να τον εκθέσει έτσι πιο πολύ -  μια και διαλύει ένα ολόκληρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ !! να παρουσιάσει 43 αποφάσεις Δ.Σ.  Διευκρινίζω, μια ομοσπονδία ΔΕΝ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ 43 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, αλλά ΕΝΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ & ΦΩΝΕΣ!!!
Και όμως!!! Ούτε ένα μέλος από τα 43 προεδρεία ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΕΣΤΗ!!! Ετσι θα διέλυε και τους ΨΙΘΥΡΟΥΣ που κυκλοφορούν, ΟΤΙ Η ΠΡΑΞΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ από τον ιδιο τον τιμωμενο Σεβασμιότατο, η ακόμα και τον κύκλο του !!! Σας  προτρέπω μελετήσετε, να διαβάσετε και να αξιολογεήσετε εδώ:
το καταστατικό της ΟΣΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΊΤΕ πόσο εκτεθειμένοι είναι.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ
αυτή την εκδήλωση ως ΠΑΡΑΤΥΠΗ, ΑΣΤΟΧΗ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ.
Θεωρούμε ως ΑΚΥΡΗ ΚΆΘΕ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΤΥΠΗ και ζητάμε από το Σεβασμιότατο να επιστρέψει πίσω την διάκριση!!
Ζητάμε να δημοσιευτεί το κόστος της εκδήλωσης, οι πόροι, οι χορηγοί, ή ο χορηγός  και να εξετάσει κάθε εντελλόμενος ελεγκτικός κρατικός φορέας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ, ΣΔΟΕ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, κ.λ.π. αν τα έξοδα της τελετής είναι νόμιμα ή παράνομα και να ζητηθεί η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ των υπευθύνων, ακόμα και να χρεωθούν το κόστος της καταχρηστικής εκδήλωσης!!
Τέλος ζητάμε το ποσόν που θα επιστραφεί –αν τελεσιδικήσει η καταγγελλομένη παρανομία- να αποδοθεί στους 43 συλλόγους – φορείς να μπορέσουν να επιζήσουν!!!
Πάτρα, 16 Ιανουαρίου 2013





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου