Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

ΙΕΡΕΣ ΤΡΟΙΚΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΡΟΪΚΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΕ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ

ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ .. ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟΧΟ

 Απίστευτο και όμως αληθινό σε μητρόπολη της Θεσσαλίας έπεσε Ιερή Καμπάνα σε Ιερέα ενός μικρού χωριού με ποινή αργίας 10 ημερών γιατί δεν έπιασε το στόχο που η οικονομική επιτροπή της Μητροπόλεως είχε θέσει !

Δείτε την καταγγελία που έστειλε στο veteranos.gr,  και σχολιάζει επίτροπος που γνωρίζει πράγματα και θάματα !

«Ζούμε στην Ελλάδα του 2013 ή στα τέλη του 19ου αιώνα με τους τσιφλικάδες και τους μεγαλοσχήμονες κληρικούς σε πλήρη δράση εν είδη αγά .
 


Δε φτάνει η εξωτερική και ντόπια τρόικα της πολιτικής ελίτ άρχισαν και λίγοι δεσποτάδες, θέλουμε να πιστεύουμε, να απαιτούν από τους κληρικούς, η απόδοση της τριμηνιαίας δόσης να είναι εναρμονισμένη με τις παλιές εισπράξεις των ναών . Αν είναι ποτέ δυνατόν να συμβαίνει αυτό στις επικρατούσες συνθήκες της χώρας .

 
Έχουν σχέση με την πραγματικότητα , με την καθημερινή ανάγκη του χριστεπώνυμου λαού ή ζουν σε γυάλινους πύργους τηρώντας τα τυπικά της ορθοδόξου πίστεως, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο κάνουν το καθήκον τους το θρησκευτικό ? Η Ορθοδοξία δε στηρίζεται στα τυπικά μόνο είναι και ορθοπραξία μα πάνω απ΄όλα ΑΓΑΠΗ όπως δίδαξε ο Κύριος μας και Θεός μας .

 

Ας σταματήσουν ορισμένοι να δίδουν λαβές στους επικριτές της Εκκλησίας μας να συναισθανθούν το ολίσθημά τους, να σταματήσουν να μοιράζουν αργίες σε ιερείς διότι το βαλάντιο που τους αποδόθηκε δεν ήταν αρκετό και με άκρα ταπείνωση να αγκαλιάσουν κληρικούς και λαϊκούς

http://4.bp.blogspot.com/-HnItaW0H8M4/UPmUOUxCHlI/AAAAAAAAAJ8/ZdsIePss2bc/s1600/%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%91+%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A3.jpg
Τώρα, βάζουν και στόχους...τιμωρούν!!!! και φτάνουν μέχρι .. διαλύσεις των Ιερών Μονών  .κατασκευάζοντες άλλοθι!! ...για το καλό μας!!! ΛΙΓΟΣΤΑ ΤΑ ΕΤΗ ΤΟΥΣ!
Υ.Γ Σε καμία των περιπτώσεων δεν επιθυμώ, με την παρούσα τοποθέτησή μου, να προκαλέσω διχόνοια στο εκκλησίασμα και <<χαρά>> στους επικριτές της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας. Η συμπεριφορά όμως των διοικούντων ξεχείλισε το ποτήρι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου