Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ....ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΕΝΑΣ  ΑΚΟΜΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ  Ο ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ ...ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ .....
Αντε, βαράτε όλοι να ξεθεμελιώσουμε ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!! ΟΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ!!!

Η Σκοπιανή Εκκλησία έχει προθέσεις, από ό, τι διαφαίνεται, να χειροτονήσει το Νικόδημο Τσαρκνιά, ο οποίος καθαιρέθηκε από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, ως Επίσκοπο των Σλάβων στην Ελλάδα.!!!!

Ο ίδιος θα δηλώσει στην εφημερίδα Ντέβνικ των Σκοπίων:
« Ελπίζω ότι από τώρα και στο εξής τα πράγματα που αφορούν την πνευματική ζωή των Σλάβων (‘Μακεδόνων’ δηλώνει αυτός) στην Ελλάδα θα αλλάξουν περισσότερο με θετική δράση και θα είναι πιο ενεργοί».

Μάλιστα στη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων..... στο ναό της πόλης των Σκοπίων, είχε χρέη βοηθού του αρχιεπισκόπου, Στέφαν, της σκοπιανής εκκλησίας, που δηλώνει ότι έχουν θερμές σχέσεις μεταξύ τους.

Ο παπα-τσαρκνιάς ελπίζει ότι θα χριστεί Επίσκοπος, για να έχει νόμιμη και έντονη παρουσία στους συμπατριώτες του στην Ελλάδα, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Μέχρι σήμερα είχε σχέσεις με πνευματικές δραστηριότητες στην εκκλησία του χωριού του την ‘Αγία Ζλάτα Μεγκλένσκα» στην ελληνική Μακεδονία (Μακεδονία του Αιγαίου κατά  το δημοσίευμα) και ελπίζει αυτές να τις επεκτείνει προς  όλους τους Σλάβους της Ελλάδας.


Θα μας πείτε και με το δίκιο σας, οι δικοί μας ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ βοηθάνε τον Ελληνα, θρησκευτικά και κοινωνικά;;; Πάντως από λόγια καλοί είναι!!!
 
ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ;;; ΙΔΟΥ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ!
 
ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Α.Ε.Μ. ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΕΛΛΑΣ.

Το αληθινό του όνομα είναι Τραϊανός Πασόης.

63 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ

Πάντα στο πλευρό του σεβ. Νικοδήμου Τσαρκνιά η συνήγορος,δικηγόρος Αθηνών, Ιωάννα Κούρτοβικ.
"Ο Νικόδημος Τσαρκνιάς διέπραξε το βδελυρόν και βορβορώδες έγκλημα του κιναιδισμού αρσενοκοιτηθείς εκουσίως υπό αγνώστου άρρενος εις μη εξακριβωθέντα τόπον και χρόνον, ως πιστοποιείται υπό σειράς φωτογραφικών αυτού απεικονίσεων, αίτινες εκρίθησαν ως γνήσιαι δυνάμει της υπ' αριθμ. 95A-HQ-1034993/11.9.1992 ειδικής φωτογραφικής εξετάσεως του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ήτις μετεφράσθη υπό του Τ.Δ.Σ. Interpol στην ελληνική γλώσσα".

Το πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο της Ελλάδος, με συνέδριο του στις 4/02/1993 και με πρόεδρο τον μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος,Βαρθολομαίο, έκρινε και καταδίκασε "τον παπα(διά)" επί...αντικανονικοίς παραπτώμασι (!!!)
και επέβαλε την καθαίρεση "εκ του Υψηλού της Ιερωσύνης Υπουργήματος"
(Μα, πόσο Υψηλό είναι αυτό το "Υπούργημα; !!!).
Καθώς όμως ακούγεται, η καθαίρεση έγινε και για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων, αφού ανοιχτά πλέον ο παπά Τσαρκνιάς δήλωνε Σκοπιανός. Το σκοτεινό σχέδιο της ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών),μπήκε σε εφαρμογή. Αξιωματούχος των Μυστικών Υπηρεσιών, δήλωσε: "Ε, βέβαια, πλήρης παρακολούθηση.
Δεν εξοντώνουμε ποτέ ανθρώπους έτσι εύκολα!Συνελήφθη να... να έχει ερωτικές σχέσεις στο κρεβάτι επάνω και επειδή εγώ ήξερα ότι συναντιόταν μ' αυτόν τον άνθρωπο, τον πλησίασα τον άλλο και του λέω"να πάρω ένα μέρος της ερωτικής σου περιπτύξεως" και μου λέει"εντάξει". Και του 'βγαλα καμιά 20αριά φωτογραφίες" (Alter TV, "Αθέατος Κόσμος", 17 και 24/9/2002) (*).
"Ο κατηγορούμενος Νικόλαος Τσαρκνιάς μοναχός της Μονής Αγίου Γεωργίου Κουσόβου Σκοπίων, στο διάστημα 1999-2003 κατελήφθη να ιερουργεί στον ιερό ναό της Αγίας Χρυσής Αριδαίας Πέλλας σε ημιϋπόγειο ναό 200 τμ ως ιερέας της αυτοαποκαλουμένης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας Οχρίδας και πάσης Μακεδονίας, χωρίς να έχει την απαιτούμενη άδεια του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Για τον παραπάνω λόγον του επιβάλεται ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών, χρηματική ποινή εκατόν πενήντα (150) Ευρώ και έξοδα δίκης είκοσι εννέα (29) Ευρώ". Ολυμπία Κορέα, πλημμελειοδίκης πρωτοδικείου Έδεσσας.

(*) Οι xxx φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα STAR τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 1993, καθώς και στον sporea.
 

ΠΗΓΗ

http://www.to-radar.gr/Skopia-Etoimazoun-ton-Tsarknia-Episkopo-ton-Slabon-tis-Elladas.html

http://diolkos.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8149.html

http://greeknation.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8932.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου