Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟ!ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΞΕΔΙΔΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ;;
Δελτίο τύπου εξέδωσε -με το γνωστό του τρόπο- ανώνυμα και χωρίς την υπογραφή του, ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερόθεος. Το παραθέτουμε αυτούσιο, για σωστή ενημέρωση του κόσμου:
--------------------------------------
 Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 ο έκπτωτος πρώην ηγούμενος και ακοινώνητος Ιερομόναχος π. Σπυρίδων Λογοθέτης, μίλησε σε εκδήλωση των Συλλόγων Φίλων της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως, και το βίντεο της ομιλίας του αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. 

Ο λόγος του π. Σπυρίδωνος Λογοθέτη αποδεικνύει ότι η πηγή της παρα­πληρο­φόρησης και η αιτία του φανατισμού των «Φίλων της Μονής» είναι ο ίδιος. 

Άν και το βίντεο είναι αποκαλυπτικό, σημειώνουμε κατωτέρω ορισμένα απαραίτητα σχόλια για την ενημέρωση των Χριστιανών και εν γένει των συμπολιτών μας. 
1. Ο π. Σπυρίδων Λογοθέτης αναδεικνύεται ως Ιεροκήρυκας του θρησκευτικού φανατισμού. Αποδεικνύεται τουλάχιστον ηθικός αυτουργός των αθλιοτήτων που έγιναν το τελευταίο διά­στημα στην πόλη μας κατά της Εκκλησίας, επαινώντας και ευχαριστώντας τους φυσικούς αυτουργούς που είχε ενώπιόν του. 

2. Ο π. Σπυρίδων Λογοθέτης απειλεί σύμπασα την εκκλησιαστική και πολιτική διοίκηση, από την Ιερά Σύνοδο μέχρι τον Υπουργό Παιδείας, την Κυβέρνηση και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Δεν υπολογίζουν την οργή του λαού, που θα διαπράξουν αυτοί πρώτοι το έγκλημα στην Ελλάδα; Τούς συνιστώ και τους προτρέπω, να μήν το κάνουν!». 

3. Καλεί τον λαό σε ομαδικές πράξεις οργής, χρησιμοποιώντας πολλές φορές φράσεις που περιέχουν ευθείες ή κεκαλυμμένες απειλές για πράξεις βίας. 

4. Κάνει χρήση συκοφαντιών κατά του Μητροπολίτου, όπως περί δήθεν απαίτησης χρημάτων, και παραπλανά τον λαό μιλώντας περί δήθεν δικαίωσης της Μονής από τα Δικαστήρια ή περί δήθεν ελέγχων που απέδειξαν άριστη την διαχείριση των οικονομικών της. 

5. Ψεύδεται ασυστόλως ισχυριζόμενος ότι «ζητάει ο Μητροπολίτης 1.500.000 μαζί με την κυρία, την σύζυγο του οδηγού του». Αποφεύγει εσκεμμένως να παραδεχθή ότι τα χρήματα αυτά τα ζητά το Κράτος από το οποίο με αδιαφανείς τρόπους παρανόμως τα εισέπραξε ως επιστροφή ΦΠΑ, όπως έδειξαν επανειλημμένες έρευνες περί της διαδικασίας επιστροφής του ΦΠΑ που διενήργησε η Εφορία και επικύρωσαν τα αρμόδια Δικαστήρια. 

6. Τέλος, από θεολογική, εκκλησιαστική και εκκλησιολογική πλευρά ο λόγος του τον εκθέτει ανεπανόρ­θωτα, αφού βρίθει θεολογικών και εκκλησιο­λογικών λαθών και έχει ιστορικές ανακρίβειες. Οι λόγοι των Τριών Ιεραρχών και ιδιαίτερα του Μ. Βασιλείου, στους οποίους αναφέρεται, είναι «πύρ καταναλίσκον», φωτιά που κατακαίει ως χόρτο το μοναστικό ιδεώδες του π. Σπυρίδωνος. 

Η δημοσιοποίηση του βίντεο με τον λόγο του π. Σπυρίδωνος Λογοθέτη προξενεί θλίψη, αποτελεί όμως και μία αποκάλυψη, γιατί δείχνει σε όλους τους Χριστιανούς και τους πολίτες της Ναυπάκτου την αλήθεια για το υπόβαθρο του έργου της Μονής, καθώς και την πηγή και αιτία της εκκλησιαστικής αναταραχής. Ο π. Σπυρίδων Λογοθέτης αναδεικνύεται πράγματι Ιεροκήρυκας του θρησκευτικού φανατισμού. 

Από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως
 --------------------------------------
Θλίβομαι και σκανδαλίζομαι από τη συνήθεια - "βίτσια"  εκπροσώπων του Θεού να εκδίδουν "δελτία τύπου" για να κοινοποιήσουν στον κόσμο και το ποίμνιό τους ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ! Η τις δικαιολογίες τους!!!
Ερωτώ ευθέως: α) Ετσι μιμούνται το θεό που εκπροσωπούν;; β) Οταν κάποιος πει κάτι, ο απαντών .. ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!! ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;
Απολογείται γιατί νοιώθει ένοχος;;; Η απολογείται ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΊΑ;;;;
Οποιο και από τα δύο αν συμβαίνει ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!
Δεν είναι χριστιανική πράξη, ούτε πράξη ΠΟΙΜΕΝΑ & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! Αλήθεια έβγαζε δελτία τύπου ο Χριστός;;
ΘΛΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ με αυτό το κατάντημα!! 
Ημουν ΠΑΡΩΝ στην εκδήλωση αυτή. Πλήθος κόσμου -τόσον κόσμο δεν ευτύχησε να έχει ο Σεβασμιώτατος ποτέ!!! ούτε τόση νεολαία!!-  χειροκρότησεκαι συγκινήθηκε από το λόγο!!! Αλήθεια στον ύπνο του τα είδε αυτά ο γράφων;;;;
ΚΑΤΑΓΓΈΛΩ ΟΤΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
ακουστε το βίντεο και δείτε τις διαστρεβλώσεις!!!!


 Για να μην σας κουράσω.... σε άλλη ανάρτηση θα δείτε την ανάλυση κάθε κομματιού και πως την διαστρεβλωνουν!!!!
Από εδώ θα αφιερώσω με αγάπη ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΙΕΡΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ λίγες φωτογραφίες που δείχνουν το πλήθος του κόσμου που ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ... ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ .....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου