Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ  ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ

 
Γράφει ο Γιάννης Ν. Πορφύρης
  
ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΕΥΧΟΥΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ"
Ενα από τα μεγαλύτερα όπλα του διαβόλου είναι  το ψέμμα, η συκοφάντηση, η διαβολή. Αλλωστε για τον λόγον αυτό ονομάστηκε και διάβολος!!!
Δείτε τώρα στη Ναύπακτο, κοντά στο λιμάνι, πως έχουν τρυπώσει οι διάβολοι και ... διαβάλλουν το κάθε τι.

Υπάρχει μια διμοιρία διαβόλων, με ειδικές εντολές, να διαβάλει κάθε τι που έχει σχέση με το διωκόμενο και ταλαιπωρούμενο Μοναστήρι Ναυπάκτου. Δείτε μερικά από τα έργα τους, ή μάλλον τις διαβολές τους.. 

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΛΕΟΠΤΕΡΩΝ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ  ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ.....ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ!!!

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΟΡΕΙΟ_ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΕΝΗΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ....ΣΙΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ!
Αυτά είναι τα μικροστηρίγματα... τα σόμπολα....που λένε οι χτιστάδες! Τα χρησιμοποιούν να θεμελιώσουν  το διαβολικό τους ΚΑΤΗΓΟΡΩ. Πιθανόν να σκέφτονται να το χρησιμοποιήσουν ... αμυνόμενοι, γιατί καταλαβαίνουν ότι αποκαλύπτονται! Μάλλον ο κουμπάρος "διάβολος" τους ξεσκεπάζει! Εδώ λοιπόν πήραν εντολή να κάνουν τους ... ελάχιστους, μπερδεμένους λίγο στο μυαλό από τις πολλές κατηγορίες Ναυπάκτιους, να πιστέψουν, ότι "ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΩΝΕ ΚΑΙ  ΕΙΧΕ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ", άρα και τότε και τώρα φταίνε!!!!

ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ 1Η: 
Μια και τα ΙΕΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, αποδείχτηκαν ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ... τώρα θα χτυπησουμε από τα πιό πολύ αντικειμενικά και με μεγάλη ακροαματικότητα Ναυπάκτια blogs με αθώα (!) ανάρτηση, αναγνώστη φίλου τάχα της Μονής!!

Ποιό blogspot είναι ανεξάρτητο, έχει την μεγαλύτερη ακροαματικότητα και δεν επιλέγει αναρτήσεις;

Φυσικά το νεανικό και δραστήριο NAFS CLIK!!! Από εκεί θα το περάσουμε το ... δηλητήριο, ανενόχλητα!! 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ
Μην παρεξηγηθούμε άδικα, τα παιδιά του NAFS CLIK είναι καθαρά, δεν έχουν καμία ευθύνη και καλά κάνουν και είναι αντικειμενικοί! Ζητώ συγνώμην που χρησιμοποιώ το όνομά τους, δεν γίνεται αλλιώς.

ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ 2Η:
Θα διαστρεβλώσουμε την αλήθεια παραποιώντας τα γραφόμενα τεύχους έκδοσης του ίδιου του Μοναστηριού!!
Λίγοι θα καταλάβουν ότι τα διαστρεβλώνουμε... Ποιός θα μας παραβγεί και πως;;;

Ας δούμε το στήσιμο.... και την αθώα ... δημοσίευση!! δήθεν φίλου της Μονής!!
Πράγματι είναι το περιοδικό τεύχος του Μοναστηριού μας "Η Βασιλεία των ουρανών" και το 3μηνο Απριλίου - Μαϊου - Ιουνίου 1992, πράγματι μιλάει για εχθρούς της Μονής, αλλά για ποιούς εχθρούς μιλάει;;; 

Εδώ είναι Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!!!!! Προσέξτε ΙΗΣΟΥΪΤΙΣΜΟΣ!!! Δείτε διαβολική ΔΙΑΒΟΛΗ!!!!  
Σε κανένα σημείο δεν θα δείτε να λέει για εχθρούς από ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!! Ούτε για Μητροπολίτη, ούτε για Μητρόπολη!!! 

Προς τι οι κραυγές και οι αναθεματισμοί;;;  Αίσχος!!! Αιδώς Αργείοι....

Ναι, μιλάει γιά αλλους εχθρούς και θα σας εξηγήσω ποιούς!!!! Πρώτα διαβάστε όλες τις σελίδες!!!
 



Βλέπετε, αγαπητοί αναγνώστες, σε καμιά παράγραφο να μιλάει για τον αείμνηστο Μητροπολίτη Ναυπακτίας & Ευρυτανίας Δαμασκηνό Κοτζιά;;; 

Ο μακαριστός,  πολυαγαπητός και λαοφιλής μας δεσπότης ήταν ΚΤΗΤΩΡ της Μονής, όχι εχθρός!!! Βλέπετε πουθενά να μιλάει για ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ;;; 

Βλέπετε πόσο βρωμεροί συκοφάντες είναι οι ανώνυμοι ΥΠΟΥΛΑ ΣΙΤΙΖΌΜΕΝΟΙ υποκινούμενοι κοπροσκώληκες;
Είναι ή δεν είναι ΔΙΑΒΟΛΕΙΣ, άρα ΔΙΑΒΟΛΟΙ;;;;

θα αναρωτηθείτε! Για ποιούς εχθρούς μιλάει;;; Είχε τότε εχθρούς το Μοναστήρι;;;

ΔΕΙΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Φίλοι μου,
αναγνώστες  και αναγνώστριες,
Η ωραία μας Ναύπακτος, είχε ανέκαθεν θρήσκους και θρησκευόμενους, είχε καλούς και πιστούς Χριστιανούς!! Είχε όμως και άθρησκους, είχε και θεομπαίχτες!! 
Ναι είχε και θεομπαιχτες! Θα θυμούνται, ίσως αρκετοί, νομίζω το 1977, όταν κάποιοι άμυαλοι Ναυπάκτιοι "κουλτουριάρηδες" δήθεν "ψευτοπροοδευτικοί" ντύθηκαν στο τοπικό καρναβάλι με πραγματικά πετραχήλια, άμφια και ιερά σκεύη....παίζοντας "εν ου παικτοίς" !!!!




Ηταν δυνατόν να μην το καυτηριάσει ο πατήρ Σπυρίδων και οι ιεροκήρυκες της Μονής;; Αυτό έγινε και έτσι άρχισε ο πόλεμος μεταξύ αυτής της μερίδας και της Μονής....

Εκφραστής αυτής της λυσώδους και εχθρικότατης επίθεσης, κάποιοι χαμαιλέοντες πληρωμένοι και ύπουλοι  μολυβδοκόνδυλοι, που είχαν και εκδοτική ταμπέλα, κάποια λιβελοφυλλάδα τοπική που έχει τίτλο ΕΜΠΡΟΣ, αλλά πάντα κινείται ΠΙΣΩ από κατεστημένα βρωμερά!!! Οχετούς η λάσπη και οι συκοφαντίες!!! Και φυσικά δεν το έκαναν για τα μαύρα μάτια... τα "τσέπωναν" χοντρα..... από τέτοιους παράγοντες!!!

Ε, λοιπόν, φίλοι μας, αυτή την "μαγιά" την  έκανε σύμμαχο το νέο "ΒΑΤΙΚΑΝΟ"! Από εκεί δημοσιοποιούσε τα - ΙΕΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΜΠΡΆΒΟ ΤΣΟΥΜΑ, ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ! Εγιναν λοιπόν άπαντες ΕΝΑ και τώρα "χέρι - χέρι" συμπορεύονται στον αγώνα διάλυσης του Μοναστηριού!

 
ΚΑΛΗ ΣΑΑΡΑΚΟΣΤΗ, 
ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΩΛΗΚΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου