Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΙ ΚΑΛΗΝ... ΑΠΟΛΟΓΙΑΝ!!!

ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ ΙΕΡΟΘΕΕ,
ΚΑΙ ΤΩΡΑ.... ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ.... ΛΑΪΚΑ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ!!!

Ο σοφολογιώτατος κ. Ιερόθεος Βλάχος διαβάζει τα γραπτά του

Κάθε οδοιπόρος, διαλέγει το δικό του δρόμο, το δικό του μονοπάτι να πορευθεί. Ο Σεβασμιότατος Ναυπάκτου, είχε δύο επιλογές διοίκησης. Την κατά Χριστόν της αγάπης, όπως είχε  ιερή παρακαταθήκη  και την κοσμική την κατά Πάπα Ρώμης, όπως επέλεξε, δηλαδή δια δικαστηρίων, νόμων κοσμικής ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΩΝ "ΙΕΡΩΝ" ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ, κατηγοριών!!!! Στηριζόμενος στις συναδερφικές πλάτες ..των ομογαλάκτων ιεραρχών .- Θυμίζω τον Πλάτωνα και το περίφημο "ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ"- ...έγραφε κι απόγραφε και ΠΕΤΥΧΕ ...ΘΕΑΡΕΣΤΗ ΠΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!!!! Την διάλυση του καλλίτερου ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!! 
Δεκαπέντε χρόνια βλέπαμε με απορία.... ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ!!! νέου τύπου χριστιανικής επικοινωνίας... Αλλά φεύ, τα γραπτά μένουν!!! Ας δούμε πως σιγά "πέφτει εγκλωβίζεται" σε αδιέξοδα από αυτά. 

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ: 
θα απολογηθεί για το περιεχόμενο των δελτίων ΤΎΠΟΥ, γιατί μπάζουν από παντού.... Ηδη έγινε η πρώτη ενέργεια,,
Αίτηση προς την Ι. Μητρόπολη Ναυπάκτου, κατατέθηκε σήμερα με αρ. πρωτ. 26/ 21 Ιαν. 2013, με κοινοποίηση στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ώστε να παραδοθούν υπογεγραμμενα και σφραγισμένα γιά "δικαστική χρήση", τα "δελτία τύπου", που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα από ανώνυμο συντάκτη, ως γραφείο τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Ναυπάκτου.
Αυτό ίσως καταδείξει καποιο ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ..... 
 ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ: 
θα απολογηθεί για το περιεχόμενο των ΕΓΓΡΆΦΩΝ  που χρησιμοποίησε να πετύχει τη διάλυση... Με μια απλή ματιά φαίνεται ότι ελέγχεται κατα πολύ η ΑΚΡΙΙΒΕΙΑ ΤΩΝ........
Ο αρμόδιος Εισαγγελέας, θα κληθεί σύντομα, να εξετάσει σε ποινικό επίπεδο την ψευδή βεβαίωση μετα δόλου και χρήσεως, εις βάρος του νομικού προσώπου της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως Σωτήρος, Σκάλας, Ναυπακτίας και εις βάρος των υπευθύνων της Μονής που έχουν μέχρι στιγμής δώσει πάνω από 20 χιλιάδες σελίδες παραστατικά γιά έλεγχο σε δημόδιους ελεγκτές, την ώρα που άλλα - ψευδώς- καταγγέλλει ο σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος Βλάχος.
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα έγγραφα και την απόφαση του μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιερόθεου Βλάχου, που χρησιμοποιήθηκαν, ώστε να επιτευχθεί η διάλυση του νομικού προσώπου της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Σκάλας Ναυπακτίας.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου