Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΞΥΚΕΙΟ: ΜΟΜΦΗ, ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΟ.Φ.Η. ΙΒ' ΜΕΡΟΣ (Σε συνέχεια)



Οργισμένη αντίδραση του Μητροπολίτη Ναυπάκτου

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ «ΞΥΚΕΙΟΝ ΑΛΓΟΣ»


Γράφει και ερωτά δημόσια ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ



Στεναχωρέθηκα πολύ που μου στεναχωρούν τον επιχώριο επίσκοπό μας. Ποιος τον στεναχωράει; Γιατί άραγε; Ποιος έχει δίκιο; Τι ισχυρίζεται ο επίσκοπος; Εχει δίκιο;

Αρκετά τα ερωτήματα, θα επιχειρήσω να εγγίξω ένα μικρό μόνο δείγμα. Θα στηριχθώ σε όσα λέει ο σεβασμιότατος και θα αποδείξω αν έχει δίκιο ή αδικο, ή θα σας δώσω τις λεπτομέρειες που πρέπει να το κρίνετε μόνοι σας.

Πρώτα πρώτα δείτε και διαβάστε τον ίδιο αυτούσιο, πως τα λέει και μάλιστα αρέσκεται να γράφει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και φλύαρα μάλλον.

Διαβάστε τα από, όποιο διατεταγμένο όργανο του θέλετε, είτε από  εδώ [με την υφή ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ, ευλόγησον πάτερ!]:


Είτε από εδώ, [ΔΟΓΜΑ, πρακτορείο Εκλ. Ειδήσεων… με συγκεκριμμένες προτιμήσεις... δεν αναρτάει ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ.. σε ενημερώσεις μου, ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΆΝΩ ενυπογραφες, να ακούει την κάθε άποψη... απαντάει ΞΕΡΑ και ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΏ.. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ] Ιδού και το πειστήριο:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ: Εντάξει κύριε Ανδρέα Λουδάρο, χαιρετισμούς στον αδελφό σας τον δεσπότη του Παλαιού Ημερολογίου [Γ.Ο.Χ.]



Αυτές οι δύο πρωτοπόρες δημοσιεύσεις, ήταν οι….υποστηρικτικές φίλιες δυνάμεις, δηλαδή είχαν back office τον ίδιο  και συγγραφέα και εντολοδόχο!

Μετά από αυτά σας έχω….μεζεδάκια… δηλαδή αποσπάσματα από δικά του λόγια, που άλλα λένε και κάτι ΚΡΙΣΙΜΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ, αυτά θέλουν προσοχή!. Τα βάφτισα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 1,  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 2,  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 3,  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 4,  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 5, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 6,  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 7, δείτε τα με πολύ προσοχή….

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΝΟ 1 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΤΑΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΝΟ 2, ΤΟ Δ.Σ  ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΝΟ 3 ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΛΟΒΟ, ΔΩΡΗΤΗ ΤΟΥ ΜΟΦΗ δούλεψε εντελώς δωρεάν!!!!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΝΟ4 ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΝΟ5 .... ΖΕΜΑΤΑΕΙ!!!! ΛΕΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΝΟ 6 ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟΝ κ. ΚΟΥΤΑΒΑ
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΝΟ7 ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟΝ παπαΤΣΙΤΣΙΡΙΚΗ

Στο πρώτο ντοκουμέντο θα δείτε να λέει για 5μελές Δ.Σ. στο δεύτερο αναφέρει τα ονόματα, δηλαδή ΠΟΙΟΥΣ ΜΠΛΕΚΕΙ και ομολογεί ως ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ – ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ! [κ.κ. Βλάχο, Μπουλέ, Μακρυγιάννη, Πατούχα, Τσιλιγιάννη]  Στο έκτο ντοκουμέντο μπλέκει τον κ. Κουταβά, στο έβδομο τον αείμνηστο Κολοβό και τον …. ΠΑΠΑΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΤΣΙΤΣΙΡΙΚΗ!

ΕΡΩΤΗΣΗ 1Η
Με το συμπάθειο σεβάσμιε επίσκοπε, αφού η μητρόπολη δεν ενεπλάκη στα … οικονομικά δρώμενα… (;) αφού το Δ.Σ. ευθύνεται ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ … ΑΣΘΕΝΕΙΑΝ… ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΈΧΕΙ ο παπαΘέμης,  Σε ποιο συμβούλιο είναι μέλος ο κ. Κουταβάς;

ΕΡΩΤΗΣΗ 2Η
Αφού τα χρήματα πήγαιναν στους λογαριασμούς του Δ.Σ. τι δουλειά έχουν να μπαίνουν στο όνομά σου 52.027,82 δολάρια ΗΠΑ την 19η Σεπτεμβρίου 2000!!! ΔΕΙΤΕ το μεζεδάκι ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 5! Λέει ξεκάθαρα ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ [BENEFICIARY] IEROTHEOS METROPOLITE OF NAFPAKTOS AND ST VLASIOS!!! Για κάνε το λιανά αυτό με λίγα λόγια, ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΤΑ….

ΕΡΩΤΗΣΗ 3Η
Εκείνο το … μεζεδάκι ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ του ΙΚΑ, που σε καταγγέλει ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ο μέγας ευεργέτης κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΥΚΗΣ; Πότε θα το απαντήσετε;;;; Να σου θυμίσω με λίγα λόγια – όχι με κατεβατά- τον Απρίλιο του 2006 έγραψες στον κ. Ξύκη και του ΑΠΑΙΤΗΣΕΣ 12.854, 82 ΕΥΡΩ ότι τα ζητάει το ΙΚΑ που ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ και πριν λίγες μέρες ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ!

Είναι και αυτά ψέμματα;;; Ποιος τα λέει τα ψέμματα;;

Εδώ τα έχω αναλυτικά να τα δει ο καθένας….

http://syletpatr.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8119.html

Εχω τόσα πολλά παρόμοια …. Ντοκουμέντα, ΣΕΒΑΣΤΈ μας επίσκοπε, λίγα λίγα…. Θα τα γράφω λίγα.. λίγα… Να τα ευχαριστιόμαστε όλοι μαζί. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΦΙΜΩΘΟΥΝ ΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ οι αλήθειες…  ούτε να σκεπαστούν ΤΑ ΓΕΝΟΜΕΝΑ και ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ επεί …. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ!!!











4 σχόλια:

  1. Πω πω κατάντια...... τι να πω... σε τι διαφέρει η αλητεία; Είναι δυνατόν θεέ μου;; Και θέλει να κάνει και μηνύσεις αντί να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ, είσαι δικαιότατος ευγενικότατος και τέλειος!!! Ολη η Ναύπακτος σου οφείλει πολλά!!! Οταν με το καλό ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ η Ναύπακτος από ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΤΑ, θα προτείνω με δικά μας έξοδα να μπεί ειδική μαρμάρινη πλάκα ΣΤΟ ΜΟΝΑΤΉΡΙ, να σε μελετάνε στους αιώνες... ΑΣ ΣΕ ΕΥΛΟΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!! ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχουμε δύο αλήτες που μας διοικούν Δεσπότη και Δήμαρχο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΛΑΝΤΡΙΝΟ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΗΝΕΙΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή