Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ & ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ



ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΕΣΠΑ ΣΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧ/ΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!


Η ΟΓΔΟΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΩΥΣΕΩΣ:
“ΟΥ ΚΛΕΨΕΙΣ”
ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ;

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ

Κατεπείγουσες έρευνες οι οποίες αγγίζουν σχεδόν ολόκληρο το φάσμα της δημόσιας διοίκησης της χώρας, διενεργεί η Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού «Αντίποινα» 7+1 ογκώδεις φάκελοι ελέγχονται εξονυχιστικά, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να συνταχθούν και τα πρώτα πορίσματα.


Στο στόχαστρο της μεγαλύτερης Ανεξάρτητης Αρχής της χώρας έχουν μπει οι συμβάσεις που έχουν υπογραφεί από διάφορα υπουργεία, Δημόσιους Φορείς, κ.λ.π και της Αρχιεπισκοπής!  Φυσικά στους εν λόγω φακέλλους πρωτεύουσα και περίοπη θέση έχει και το δικό μας ...... ΞΥΚΕΙΟ!!!!!
Βασικά έχουν συμβεί παραβάσεις και υπερκοστολογήσεις!!!! Υψηλόβαθμα στελέχη του κτηρίου της Κηφισίας αναφέρουν ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του ο επικεφαλής της Αρχής, κ. Δημήτρης Ράικος, έδωσε το έναυσμα για σαρωτικούς ελέγχους!

Σε άρθρο του Βαγγέλη Τριάντη στα ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ, αποκαλύπτονται δρομολογημένες υψηλές [κατά 60 %] ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ προγραμμάτων ΕΣΠΑ της Αρχιεπισκοπής από εταιρείες που εκτελούσαν τα έργα.
Τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, με μαεστρία δρομολογούσε σύμβουλος της Αρχιεπισκοπής, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ.


Πρόκειται για ένα έργο ΜΑΜΟΥΘ ύψους πλέον των εκατό εκατομμυρίων (100.000.000) ΕΥΡΩ περί πληροφορικής και ψηφιακής σύγκλισης!!!  Οι ΑΓΙΟΙ ένοιωσαν την ανάγκη να στέλνουν e mail στο ΘΕΟ, ψηφιακά αρχεία, βιντεάκια, κ.λ.π., αλλά μάλλον δεν έχουν το… Θεό τους! 


Στη διάθεση των ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ, βρίσκονται αδιάσειστα στοιχεία ενοχής και  e mail δια του λόγου το αληθές! Το χριστεπώνυμο πλήρωμα με κομμένη την ανάσα διαβάζει και τρίβει τα μάτια του! Τι έχουν να πουν περι αυτών οι προκαθήμενοι ΑΓΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;
ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΠΑΝΑΓΙΟΙ, ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΙ, ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ ΙΕΡΟΣΥΝΟΔΙΤΕΣ κήρυκες των 12 εντολών του Θεού και φυσικά της 8ης εντολής!!! ΟΥ ΚΛΕΨΕΙΣ!!! Πενταροδεκάρες, αλλά ευλογημένα τα εκατομμύρια ευρουδάκια  από κοινοτικά κονδυλιάκια….


Μιλώντας στα «Α» ανώτερο στέλεχος της Αρχής επεσήμανε ότι στις συγκεκριμένες υποθέσεις διακυβεύονται τεράστια χρηματικά ποσά, ενώ επιπλέον διακυβεύεται και η καταδίκη της Ελλάδας από τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.
«Για να γίνουμε αντιληπτοί εάν καταφέρνουμε να εξοικονομήσουμε 1% με 2% του ΑΕΠ ετησίως τότε το Κράτος θα καταφέρει να καλύψει ανάγκες συμπολιτών μας που αυτή τη στιγμή πλήττονται από την κρίση αλλά και να αποκαταστήσει εμφανέστατες αδικίες οι οποίες δυναμιτίζουν την κοινωνική συνοχή», αναφέρει.

Εμείς εξασφαλίσαμε και σας έχουμε τα απαραίτητα τεκμήρια να τα απολαύσετε με την ησυχία σας!!!




















ΟΥΑΙ, ΟΥΑΙ, ΟΥΑΙ!!!!





ΠΗΓΕΣ :








8 σχόλια:

  1. Μέσα στους φακέλλους είναι και το ΞΥΚΕΙΟ!!! Εκεί θα κλάψουν μάννες για παιδιά και τα παιδιά για μάννες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευλογημένο μου παιδί, είναι αλήθεια όλα αυτά; Θεέ μου τι κατάπτωση.... Τι εξευτελισμός της εκκλησίας.. Θεέ μου συγχώρεσέ μας.. Εχουμε χάσει τον προορισμό μας...
    Ελενη Μιχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό δεν είναι εκκλησία αλλά συμμορία! Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθ ορά!!! Μακαριώτατε μας απογοητεύσατε! Δεν είναι λόγια αέρος έχουν αποδεικτικά και αδιάσειστα στοιχεία....... Ελεος.....πιά κύριοι της Ιεράς Συνόδου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΝΤΑΛΤΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;;;;
    Κ.Ζ.Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ο ΨΩΡΟΪΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΟΪΔΑΣ!!! ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....
    ΦΙΛΕΕΕ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιάνηηηηη,
    Το ξέρεις το φτωχοπροδρομικόν άσμα;;;;;
    ========================
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΕΕΕΕ
    ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΟ ΜΠΕΕΕΕ;;;
    ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΕΕΕ
    ΜΕ ΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΕΕΕΕ, ΝΕΝΕΕΕ
    ΜΟΥ ΠΗΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΕΕΕΕ!!
    ΝΕ, ΝΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή