Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ : http://nafstimes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

Ο Πρόεδρος των Αιτ/νων Αχαϊας κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ με την Ανανέωση και Δημιουργία.
Γεννήθηκε στις 24.9.1952 στον Κάτω Πλάτανο Ναυπακτίας. Σπούδασε Μαθηματικά, στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, Δημοσιογραφία στο Ελληνικό παράρτημα του Πανεπιστημίου Κύπρου, τελείωσε την  Σχολή Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ στην Καλλιθέα και έλαβε τον τίτλο του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ του ΕΚΕΠΙΣ στην ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ αφού περάτωσε την διετή φοίτηση επιτυχώς.
 
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 1969 "ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ"
Κατέχει επίσης έξ (6) πτυχία Μέσων και Ανωτέρων Σχολών [Videoconference, CBTS, Στρατιωτικής Τοπογραφίας, Τηλεκπαίδευσης, Ερευνητικής Ψυχολογίας και   Multimedia. Εργάστηκε στον Ο.Τ.Ε από το 1971, μέχρι το 2005, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Παράλληλα είναι αναλυτής προγρ/τιστής Η/Υ, εργάστηκε και ως ωρομίσθιος καθηγητής στα Τ.Ε.Ι Πατρών καθώς και στις Σχολές Ο.Τ.Ε σε θέματα Η/Υ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & INTERNET.

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 1970 "ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕ κα ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ [ΑΡΙΣΤΟΥΧΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ]"

Διατέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του αειμνήστου καθηγητή Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Μαρίτσα. Εκλεγμένος συνδικαλιστής επί 19 έτη και Πολιτιστικό στέλεχος επί 17 έτη στο χώρο του Ο.Τ.Ε., Π.Κ.Ε Ο.Τ.Ε.  & Π.Ε.Ε. - Ο.Τ.Ε. Ελαβε μέρος σε τρία Πολιτιστικά Προσυνέδρια και  τέσσερα Πανελλήνια Πολιτιστικά Συνέδρια.
 
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 1970 "ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕ κα ΝΤΙΝΑ ΓΛΑΒΙΝΑ, [ΑΡΙΣΤΟΥΧΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ]"
Αισθητή είναι και η παρουσία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εκλέχθηκε Σύμβουλος στον Πλάτανο Ναυπακτίας, εκτελών χρέη Παρέδρου του Κάτω Πλατάνου, το 1990 έλαβε δε δις το χρίσμα του υπ. Δημοτ. Συμβούλου Πάτρας και του Δήμου Πλατάνου.
 
ΚΩΣΤΕΪΚΑ ΚΑΤΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: Εθελοντική εργασία. Σκάψιμο και ... εγενετο πηγάδι με ύδωρ καταγάργαρο και εύγεστο. Πατήρ Σπυρίδων Καρναχωρίτης, π. Ιερώνυμος Δελημάρης, Γιάννης Πορφύρης και ο π. Σπυρίδων Λογοθέτης!
Εχει διατελέσει 4 χρόνια ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του Ναυπακτιακού Συνδέσμου Πάτρας, 2 χρόνια Γεν. Γραμματέας του Τ.Ο.Π. Πλατάνου, 14 χρόνια Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, εξ (6) χρόνια Ειδικός γραμματέας και Επικοινωνιακός γραμματέας του Συνδέσμου Αχαΐας Κύπρου Αχαιών Ακτή, δέκα (10) χρόνια  Πρόεδρος του Συλλόγου των Αιτ/νων Αχαϊας ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ. Είναι ιδρυτικό μέλος των τμημάτων ΑΧΕΠΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ & ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ και τώρα πρόεδρος των ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ: Η ανακήρυξη του Γιάννη Πορφύρη σε ΜΕΓΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ [Δώρισε Ενα εκκατομμύριο στον Αγιο Χαράλαμπο]. Την βράβευση έκανε ο εν Αμερική ευρισκόμενος σήμερα Αιτ/νάν π. ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΖΑΧΑΡΗΣ [Με ρίζες εκ Θέρμου]
Εχει τιμηθεί πέντε (5) φορές για τη συνολική κοινωνική προσφορά του και έχει λάβει τρεις (3) φορές τον τίτλο του “ΜΕΓΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ” “GRAND BENEFITED” από τον ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΜΟΡΦΩΤ. ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ και τους ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ. Ιδρυσε με δικά του χρήματα το περίφημο ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΙΤ/ΝΩΝ ΑΧΑΪΑΣ, όπου στεγάζονται επτά πατριδολατρικοί σύλλογοι δωρεάν.
 
Ο υπουργός κ. Βασιλ. Μαγγίνας βραβεύει τον κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ
Ασχολείται με την Λογοτεχνία από αρκετά χρόνια, με αρκετές διακρίσεις. Εχει γράψει 15 βιβλία “Το Κάστρο των Πατρών - Ιστορία - Λαογραφία  και Προτάσεις για την καλύτερη αξιοποίησή του”, το 1996, “Συμβολαιογραφείο Κραββάρων’’ το 1997, “Κύπρος Γη Ελληνική” το 1997, “Ηθογραφικά Ευθυμογραφήματα” το 1997, “Computer υγεία & νομοθεσία’’ το 1997, “Βουκολικά” το 1997, “Αγιος Σπυρίδων Αγυιάς Πατρών’’ έκδοση πρώτη το 1997, “Η Αρχαία Μηλέα και ο Κάτω Πλάτανος δια μέσου των αιώνων” το 1998, “ΣΚΩΠΤΙΚΑ, ΕΥΘΥΜΑ & ΠΕΡΙΓΕΛΑΣΤΙΚΑ τραγούδια του χωριού μου” το 1999, “Αγιος Σπυρίδων Αγυιάς Πατρών’’ επανέκδ. το 2001, “Τ.Ο. Πλατάνου Ναυπ. από ιδρύσεώς του’’ έκδοση πρώτη 1994 & δεύτερη το 2000, “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ’’ το 2002, “ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ι. ΠΟΡΦΥΡΗΣ’’ ο τιμημένος Βονωρτιάνος Εφ. Αξ/κός, το 2003 “ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ο Μαθουσάλας δάσκαλος’’ το 2004, “Τα πρώτα μου ποιήματα’’ το 2005.
 
Ο πρώην Βουλευτής Αχαϊας κ. Τσαφούλιας βραβεύει τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ
Εχει ιδρύσει & εκδώσει εννέα (9) εφημερίδες, επτά (7) πατριδολατρικές, μία (1) δημοτικοπαραταξιακή και μία (1) σατυρική, τις ΑΙΤΩΛ/ΝΑΝΙΑ, όργανο του Συλλόγου Αιτ/νων Αχαϊας ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ, ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΗ ΦΩΝΗ, όργανο του Συνδέσμου Ναυπακτίων Πάτρας, ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, Ο ΣΥΜΕΩΝ, σατυρική εφημερίδα, ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΒΟΝΩΡΤΑΣ, όργανο του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Βονώρτας Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ, όργανο του Συλλόγου ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ, ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, δημοτικοπαραταξιακή Δήμου Πλατάνου, ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΕΡΝΟΒΑΣ, όργανο του Πολιτιστικού Συλλόγου των ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΤΏΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, όργανο του Συλλόγου Φθιωτών Αχαϊας.
 
Εδώ σαν Γεν. Γραμμτέας της ΠΕΕ ΟΤΕ απευθύνει χαιρετισμό στο 16ο Πανελ. Συνέδριο στην Κρήτη
Την τελευταία τριετία διέπρεψε ως PROJECT MANAGER  και VICE PRESIDENT στο αναπτυξιακό Real Estate Ευρωπαϊκό έργο POLYINVEST S.E.E. Μάλιστα κατάφερε να προεγκριθούν είκοσι πέντε (25) δημόσια σχολάζοντα ακίνητα για αξιοποίηση, εκπροσωπώντας στην Νότια Ευρώπη την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος.  
Την σπουδαία αυτή Ευρωπαϊκή μελέτη (ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ) μπορεί κανείς να την δει στο διαδίκτυο και στον σύνδεσμο:
Διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ένα ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2 ΗΜΕΡΩΝ στην Πάτρα και στο Ξενοδοχείο Poseidon Palace, με την συμμετοχή δέκα χωρών και την ονομασία “TRANSNATIONAL POLYINVEST MEETING AND STEERING COMMETTEE”, 22 – 23 September 2011» δεκατέσσερα (14) ενημερωτικά ταξίδια Polyinvest Stakeholders Tours, δύο (2) διαφημιστικές ξεναγήσεις “Polyinvest Advertising Tours”, ένα Διήμερο Πανευρωπαϊκό Εργαστήριο Μάρκετινγκ στην Πάτρα με τίτλο “Marketing Workshop Polyinvest in Patras” με εκπαιδευτή τον φημισμένο Αυστριακό καθηγητή Dr. Walter Schubiger, και τέσσερα (4) τοπικά εργαστήρια Μάρκετινγκ “Local Marketing Workshop”.   
 
Με το Σεβασμ. Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. Κοσμά σε εκδήλωση
Αξιόλογη είναι και η Ευρωπαϊκή και διεθνής του παρουσία. Εκπροσώπησε την Δυτική Ελλάδα τέσσερες (4) φορές.  Τον Οκτώβριο 2010, στην Αυστρία 10-12/10/2010 στην φημισμένη Πανευρωπαϊκή Εκθεση “Real Vienna Fair 2010”, την επομένη χρονιά τον Μάιο 2011 στην Βιέννη,  24-26/05/2011 “Real Vienna Fair 2011”, τον Ιούνιο 2011 στο Μιλάνο, 06-09/06/2011 Fiera Milano Expo Italia Real Estate 2011 και τον Νοέμβριο στην Μπολώνια, 08-12/11/2011 Bologna Urbanpromo 2011.
 
Με τον Σεβασμιότατο Πατρών και άλλους επισήμους στην υποδοχή του κ. Χριστόφια στην ΑΧΑΪΑ ΚΛΑΟΥΣ στην Πάτρα.
"Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η τοπική Κυβέρνηση κάθε Καλλικρατικού Ελληνικού διαμερίσματος! Αυτή καθορίζει την ζωή, την ποιότητα της, την πρόοδό της και -μη γένοιτο- τον μαρασμό της! Ο μεγάλος Δήμος Ναυπακτίας με τις εξ (6) δημοτικές ενότητες και τα εξήντα δύο (62) εκλογικά δημοτικά διαμερίσματα έχει πολλά συσσωρευμένα προβλήματα.
 
Με τον πρ. Υπουργό Συγκοινωνιών κ. Παλαιοθόδωρο και τους συναδέλφους του ΠΚΕ ΟΤΕ Πάτρας κ.κ. Οικονόμου Βασ & Σούζη Μπαλάρη - Κένρου
Η εναλλακτική ποικιλόμορφη ανακύκλωση των πρωτοκλασάτων επαγγελματιών μνηστήρων της, δεν είναι άμοιρη ευθυνών και οι ψηφοφόροι πρέπει να το λάβουν υπόψη τους.
 
Αρματωλός, αλλά όχι κλέφτης των Κραββάρων, σε παρέλαση στο Μεσολόγγι
Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, η Ναυπακτία χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ «Ανανέωση και Δημιουργία». Είναι κοινή πεποίθηση ότι η δημοτική εξουσία έχει βαλτώσει  χωρίς όραμα, αυτοπεποίθηση και στόχους. Λογοδοσία στον πολίτη δεν γίνεται, ή γίνεται «για τα μάτια» Ο Δήμος στηρίζεται σε ξύλινα πόδια και ο ρόλος του είναι μόνο διαχειριστικός και καθόλου παραγωγικός!
 
Με τον Σεβασμιότατο πρ Ναυπάκτου κ. Αλέξανδρο σε θρησκευτική εξόρμηση
Τα νιάτα της Ναυπακτίας μας καλούνται να σηκώσουν με το νεανικό τους σφρίγος, την αγνότητά τους, την δημιουργικότητα  τους, αυτή την προσπάθεια. Εμείς οι μεγαλύτεροι βρισκόμαστε κοντά τους αρωγοί, παραστάτες και βοηθοί τους! Ο υποψήφιός μας Δήμαρχος κ. Γιώργος Γούλας διακρίνεται για την εντιμότητά του, την δημιουργικότητά του, το ήθος του, την μετριοπάθειά του και τον καθαρό του λόγο. 
 
Με τον αείμνηστο ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ Μπαρμπα Νίκο Δανιά εκ Κάτω Πλατάνου
Κατάφερε να δημιουργήσει μια νεανική πανστρατιά συνεργατών του με πολλά προσόντα.  Η Ανανέωση και Δημιουργία πλαισιώνεται από νέους ανθρώπους οι οποίοι ξεχωρίζουν για το ήθος, την κατάρτιση και τη συνέπειά τους. Στοιχεία τα οποία συμβάλλουν σημαντικά στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη μας και την καθιστούν στάσιμη τις τελευταίες δεκαετίες. 
 
το ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΑΧΑΪΑΣ ένα από τα πολλά δημιουργηματά του
Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι στο πλάι, αρωγός, ίσως σύμβουλος και βοηθός αυτών των παιδιών.  Συστρατεύομαι, λοιπόν χωρίς φόβο και πάθος κοντά τους και στις τάξεις δημοτικής παράταξης  "Ανανέωση και Δημιουργία για την Ναυπακτία" στον κοινό αγώνα για το καλό της περιοχής μας". Καλώ όλες και όλους σας να μας εμπιστευτείτε και να συστρατευτείτε, κλείνοντας τα αυτιά σας σε παραπλανητικά διλήμματα που οδηγούν σε λάθος επιλογές!
 
Διαμαρτυρία στην Αθήνα με τους Συνταξιούχους Νομού Αχαϊας στον γνωστό ... Αδωνι σε μεγαλειώδη πορεία για την υγεία.



Ανάβαση στην κορυφή στο Ξεροβούνι για τσάϊ και κυνήγι!
Εκαπιδεύοντας τα πατρινόπουλα στη Θήβα και στο ΣΩ.ΒΕ, με τον βράχο δόκιμο Αργύρη Βουρνά
Με τους ομογενείς της Νέας Υόρκης το 1984. Ο τότε πρόεδρος αείμνηστος Τάκης Τσούνης με τον Βασίλειο Ροντήρη και τον καθηγ κ. Κωσταρά, τον βράβεθυσαν  για την προσφορά του

8 σχόλια:

  1. Εισαι καταπληκτικός Γιάνναρε!!! Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πλούσιο και γεμάτο δραστηριότητα βιογραφικό του Πορφύρη έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που ξέρουμε για τους Ελληνες αιρετούς......!!!!!! Γιάννη να σαι καλά και να συνεχίζεις να το εμπλουτίζεις συνεχώς και μανιωδώς, γιατί πολλά από τα θέματα-ιδεες σου θα μπούν αναγκαστικά στο τραπέζι και θα σηζητυθούν..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΤΡΟ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ !!! ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!! ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥ, ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!!! ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΓΙ ΑΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ!!!!
    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ, ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΠΡΩΤΟΙ!!!! Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΕΤΡΑΝ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΖΟΜΑΚΑ
    --------------------------------------------------------
    Ο Πέτρος Τζομάκας γεννήθηκε το 1982 στην Πάτρα. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Ναύπακτο, όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

    Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών, το οποίο επάγγελμα και εξασκεί. Είναι μέλος της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Ναυπάκτου.

    "Ο Δήμος μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή με έντονες τάσεις αναστολής της τοπικής ανάπτυξης. Τον χαρακτηρίζουν τα έντονα ποσοστά ανεργίας, η οικονομική συρρίκνωση, η πολιτιστική, κοινωνική και διοικητική ασφυξία. Επιζητούνται άμεσα λύσεις στα προβλήματα αυτά.

    Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η συμμετοχή μου στα κοινά μοιάζει με μονόδρομο. Αν δεν ασχοληθούμε εμείς με αυτά τα προβλήματα, ποιος θα το κάνει; Αν δεν αρκούν όλα αυτά για να ασχοληθούμε με τον τόπο μας τώρα, πότε θα το κάνουμε; Μέχρι πότε θα αφήνουμε άλλους να καθορίζουν τις τύχες μας;

    Αυτοί είναι οι λόγοι με οδήγησαν στο να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό "Ανανέωση και Δημιουργία" και να στηρίξω την προσπάθεια του Γιώργου Γούλα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΕΔΡΕΕΕΕΕΕ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!!!!
    ΘΑ ΠΩ ΣΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΧΧΧΧ!!! ΡΕ ΝΙΑΑΑ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΤΙ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΕΙΣΑΙ, ΘΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!! ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ!!!!!!! Μ ΕΚΑΨΕΣ!!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή