Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ – ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ & ΠΙΘΑΝΟΘΕΩΡΙΑ


ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΑΝΑΛΥΣΗ
& ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ



ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ


 
ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ
Οι εκλογές στη Ναυπακτία πλησιάζουν, τα ψηφοδέλτια κατετέθησαν άρχισε η ψηφοθηρία και η εκλογολογία. Θα πρσπαθήσουμε με απλές σκέψεις να εγγίξουμε το “τι μέλει γενέσθε” αποκλείοντας όσα είναι προφανή και ποντάροντας στα πιο πιθανά. Πρώτα εξετάζουμε την ουσία, δηλαδή πόσοι και πως εκλέγονται βάσει πληθυσμού.



ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ           èκατοικοι 28.124 è εδρες  27

ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ             2.601              2

ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ            3.051              3
ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ         17.596            17
ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ             1.588              2
ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΥΛΛΗΝΗΣ                875              1
ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΕΙΑΣ               2.413              2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αρα στην Πυλλήνη έκαναν χαρακίρι μερικοί πρωτοκλασσάτοι, μερικών συνδυασμών ή οι κάτοικοι πρέπει να σκεφτούν … σοβαρά! Οι δε θυσιαζόμενοι και θυσιαζόμενες  “ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ” … ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - που σκέφτονται με γνώμονα το γενικό καλό – τους καταλογίζουμε δόση απερισκεψίας.


Στα ορεινά έδρανα υπάρχει σαν δεδομένο η ενωτική ΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που δούλεψε και στις προηγούμενες εκλογές σε άλλο μοτιβο και για ΑΛΛΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ΔΗΜΑΡΧΟ… Εκεί τρώμε στη μούρη το ΙΕΡΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΟ καπετάν Θωμάς, καπετάν Θανάσης και καπετάν Κάρπος!  Βουϊζει το ΚΡΑΒΑΡΟ από τα παρασκήνια (μόνο ο Κωστάκης δεν τα βλέπει) Εκτός και αν ξυπνήσουν τα πρόβατα και θυμηθούν ότι το ΞΑΝΑΕΚΑΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ και πάνε ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ και στον Τσοπάνη!


Τον δήμαρχο τον βγάζει η πόλη της Ναυπάκτου κατά 75 % με πολύ αέρα από Αντίρριο & Χαλκεία… οι λοιπές διαμερισματικές κοινοτικές δυνάμεις είναι αδύναμοι κρίκοι… Φυσικά υπάρχουν και οι συγγενικοί δεσμοί πολλών Ναυπακτίων με την γενέτειρα


Πρώτα θυμούμαστε τι «ψάρια έπιασαν» οι δημαρχοεθνοπατέρες στις προηγούμενες εκλογές, από εκεί θα δούμε πολλά…

ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ [116 ΤΜΗΜΑΤΑ]

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ    420  ΠΟΣ.  02 %   ======è ΠΡΟΒΛΕΨΗ    0420        02 %
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ         6786  >>       34 % ======è ΠΡΟΒΛΕΨΗ       3450       18 %
ΜΠΟΥΛΕΣ                   6466  >>       32 % ======è ΠΡΟΒΛΕΨΗ       2850       16 %
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ            1918  >>       09,6  ======è ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ

Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ λοιπόν, είναι ο καθρέπτης του «ΠΕΡΙΠΟΥ». Ο κ. Ζέλιος έχει τη δική του νόρμα, δεν την χάνει! Το πολύ από 2 % να πάει στο 3 %!


Πάμε πρώτα στον ΘΑΝΑΣΑΚΗ να τον περιεργαστούμε. Κακά τα ψέματα αν δεν υπήρχε η Ν.Δ. δεν θα μπορούσε να κάνει  ψηφοδέλτιο! Του είχαν φύγει όλοι! Αν ο λαός αναλογιστεί τι τραβάει από την κυβέρνηση και δεν χαζοδεξιοστροφίσει, …τότε ΝΑΣΟ Μ’ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΝΑΣΟ Μ’ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΓΙΔΙΑ; Κάτι ο …φόβος [μιλάμε για κουτάβια και πρόβατα ψηφοφόρους] πάνε να σώσουν την ΙΕΡΗ ΔΕΞΙΑ…. Ωχ το μάτι μου!!! Ποια δεξιά και κουραφέξαλα; ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! Θύτες και θύματα! Κορόϊδα και οικονομισάριοι!!!!


Χάνει λοιπόν, α) από κόμμα και μνημονιακή πολιτική πολύ, β) από μοναστήρι Μεταμόρφωσης που το πούλησε σιωπηλά και στεγνά (!) γ) χάνει από όσους έριξαν μαύρη πέτρα ή εντέχνως κατευθύνθηκαν – όχι όλοι- αλλού. δ) χάνει από τα πολλά φέσια της θητείας του και των ατασθαλιών της αναπτυξιακής κλπ.
Ο Θανασάκης λοιπόν υπολογίζεται να έχει χάσει 40 με 50 % της δύναμής του! Δείτε ότι είχε ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ        6786  ΠΟΣΟΣΤΌ  34 %  ΤΏΡΑ ζήτημα να πιάσει 3.400 και 18 %!   Ας δούμε πόσο θα κατρακυλήσει.     


ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! Η Ν.Δ. ή εμάς κοροϊδεύει, ή τον Θανασάκη! Γιατί; Απλή ερώτηση για κουτούς και χαζοπρεμέτηδες… Πως είναι δυνατόν να ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΣΑΚΗ… χα χα χα και να τροφοδοτεί ΜΠΟΥΛΕ; Είπατε τίποτε;;; Ολόκληρος ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της ΝΟΥΔΟΥλας σε τοπικό ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΌ επίπεδο Ο ΜΠΟΥΛΕΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ εκλεκτότατος και φίλος ο Χρηστάκης αν θέλετε έχω και άλλα παραδείγματα! Ποιοι είναι οι ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ .. μα τα ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ, ή ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ που ξαμολύθηκαν να φέρουν κυνήγι συγγενείς, φίλους … βλήτα γενικώς… αυτοί βρήκαν και … υποψηφίους!!! ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΛΛΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΝΕ!!!


Δική μου εξήγηση: Υπάρχει ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΙΑ που ελέγχει πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν κατά το Ευαγγέλιο! Θυμηθείτε την Πάτρα. Πως τα γαλάζια τσοντοσυντρόφια ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ και έβγαλαν ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ, μετά την κοπάνησαν, «στριβειν δια του αρραβώνος..» και ο Γιάννάκης έμεινε σε ημιδιάλυση!!! Αρα ο Θανασάκης μας, δεν χρειάζεται να δημαρχεύσει αλλά έχει άλλη αποστολή… όπως την προηγούμενη….ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΠΙΤΤΑΣ ΑΠ’ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ!


Πάμε τώρα στον σωτήρα της Ναυπακτίας τον δηλωμένο ΚΚΕ Εσωτερικού, με ολίγη, τον αλεξιπτωτιστή δήμαρχο εξ ορεινών, τον ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ με αριστερά σπλάχνα και δεξιά πολιτική και παρουσία!! Γειά σου Γιαννάκη καλέ μου συμμαθητή! Ερώτηση απλή, ποιος σε έβγαλε; Η αριστερά ή η ΝΔ; Ποιο το αντάλλαγμα; Μήπως να πας «πάσσο» κάποια ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΦΕΣΙΑ ΘΑΝΑΣΑΚΗ και ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (ΧΑ ΧΑ ΧΑ) σεβαστά ποσά; 


Η ΑΔΚΝ λοιπόν και ο φίλος ΜΠΟΥΛΕΣ θα είχε πάει πάτο, αν δεν τον συνέδραμε ΑΝΟΙΧΤΑ Ο σεβαστός μας ΔΕΣΠΟΤΑΣ! Πολλά τα έτη σας δέσποτα! Ισως τον περνούσε ακόμα και ο κ. Ζέλιος! Χάνει λοιπόν ο κ. Γιαννάκης, α) από τη φωλιά του Πυλλήνη πάνω από 70 %, β) λόγω κακής διοίκησης, διαχείρισης, αναθέσεων, γ) από το μοναστήρι και δεσπότη ΤΑ ΠΑΝΤΑ. δ) λόγω αποχωρήσεων πρωτοκλασάτων κ. Σαλαμούρα κ. Γούλα κ.λ.π, ε) χάνει τέλος «τα’ άντερά του» από την τότε συμμαχία με κ. Νταουσάνη που δεν την τίμησε και δεν την λογάριασε! στ) χάνει λόγω φθοράς και ανικανότητας να διοικήσει τη Ναύπακτο και τη Ναυπακτία. Αρά ήταν  ΜΠΟΥΛΕΣ     6466  ποσοστό 32 % ======è ΠΡΟΒΛΕΨΗ         να φτάσει περίπου 2850 περίπου και ποσοστό 16 %


ΑΡΑ τα δυο μαζί συνεταιράκια στο παρασκήνιο ΜΠΟΥΛΕΣ + ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ = 18 + 16 % = 34 % + 2 ο ΖΕΛΙΟΣ = 36 %! Τι μένει για να μοιραστούν ΤΑΚΗΣ + ΓΟΥΛΑΣ; 100- 36=64 %! Για να μην βγει 2ος ο ΓΟΥΛΑΣ πρέπει ο Τάκης να πάρει πάνω από 44 % πάρα πολύ χλωμό. Αρα τα πιθανά αριθμοζευγάρια είναι: { (32, 32), (33, 31), (34,30), (35,29), (36,28), (37,27), (38,26), (39,25), (40,24), (41,25), (42,24), (43, 23), (44, 22), (45, 21), (46,20), (47,19)} ανεξάρτητα ποιος θα είναι πρώτος και δεύτερος!


ΕΚΚΛΗΣΗ:
Οσοι πιεστήκατε λόγω εργασίας, θέσης ή όποιου ανταλλάγματος ζωής ή θανάτου, …. σιωπηλά στην κάλπη μπορείτε να το ανατρέψετε! Κάντε όπως στην περίπτωση ΚΑΝΑΒΟΥ (!) δηλαδή … «τον τραχανά … και στο λάγιο» Δηλαδή πάρτε το χαρτζηλικάκι και ρίξτε … στο γυαλί φαρμάκι!!! Ακόμα και οι υποψήφιοι!!!! Αλλιώς μην σας φταίει η τρόϊκα και η ανεργία και η φτώχεια… ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!





                                                                                           



13 σχόλια:

  1. ΡΕ ΣΥ ΠΟΡΦΥΡΗ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ?
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΦΗΒΟΥ. ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΡΕΞΕΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΤΟΣΠΑΣΕΣ............... ΤΟ ΑΜΑΡΤΙΟΜΕΤΡΟ ΑΔΕΛΦΕ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ 18 ΜΑΗ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ Η ΤΥΠΙΣΣΑ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ
      Ο ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ??? ΚΕΝΤΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
      ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!!!!!
      ΔΟΚΤΩΡ Θ.Β.

      Διαγραφή
  2. Γιαννη μη τα πεις παραεξω αυτα τα ποσοστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΚΟΠΑΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ!!!!!!!! ΤΑ ΛΕΣ ΩΜΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΑ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!!!
    Γ.Δ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!
    ΤΣΟΥΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λογική καφενείου...τουλάχιστον. Αλλά τι να περιμένεις από συνδικαλιστή;
    Τελικά δε θα απαλλαγεί ποτέ τούτος ο τόπος από τα βαρίδια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ AQ_CU!!!! ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΕΥΧΟΥΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ???? ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ???? ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ?
      ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩΝ ΕΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ
      http://youtu.be/5ot7XJoYzBk
      ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ,
      ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΛΑΙΣ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ!!!!
      ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!!
      ΦΥΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ!!!! ΩΩΩΩΠΑΑΑΑΑ!!
      [ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΑΚΑΛΗ - Δ ΓΚΟΥΤΗ
      ΜΕ ΤΗΝΧΑΡΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 1974]

      Διαγραφή
  6. ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΡΦΥΡΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΣΙΑ
    ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ????
    ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΝΑ ΣΕ ... ΑΦΟΡΙΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά να πάθετε εσείς εκεί στη Σκάλα!
    Τον τραπεζώνατε το Θανασάκη και μάλιστα σε περίοιπη θέση!!!
    Τώρα σας την έφερε??? Χα χα χα χα. Μικρό παιδί είναι!!! Σανασάκης ο νιοπαντρεμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΝΝΑΚΗΗΗΗΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!
    ΝΑΙ ΜΠΑΜΠΑ!!! ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΝΑΙ ΜΑΜΑ!!!
    Σ.Σ
    Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ... ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ!
    ΣΩΣΟΝ ΧΩΣΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτά που γράφει ο κ. Πορφύρης είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Βλέπω κάτι ανώνυμους αδιάβαστους ή βαλτούς που θέλουν να τα βγάλουν γραφικά... Οσα γράφει για τα βρώμικα παρασκήνια είναι και αλήθεια και λίγα!! Αναγκάζομαι λοιπόν να αποκαλύψω το παρασκήνιο της προσχώρησης της κας Μπισμπίκη [Δεδοπούλου] στον κύριο Παπαθανάση για να καταλάβετε τι συμβαίνει. Η κυρία Κατερίνα, πούλησε το ΠΑΣΟΚ και εμάς εδώ στη Ναύπακτο, όχι για 30 αλλά για πολλά αργύρια!!! Ξέρετε πως? Αμάρτησε για την κόρη της. Ας μας πει το παρασκήνιο του διορισμού της κόρης της, κας Αγγέλας Δεδοπούλου στην πρεσβεία στις Βρυξέλες!!! Αυτό δεν ήταν το κύριο αντάλλαγμα για να πάρει μεταγραφή; Είχε βέβαια και ... συμπλήρωμα; Δεν είναι της ώρας… Ποιος έκανε τα προξενιά; Ποιο είναι το … συμπλήρωμα; Αυτά δεν τα αποκαλύπτω…. Ίσως αργότερα, είναι άνευ ουσίας…
    Ξυπνήστε … πάντως που πάτε σαν τα ζώα.. όπου σας πάνε!
    Υ.Γ. Δεν βάζω το όνομά μου, γιατί δεν πρέπει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ που είμαι από Αρτοτίβα έχω 12 ψήφους, θα ψηφίσω τη μαμά Σατλάνη Χαλμούκη Παρασκευή για τοπικό, την κόρη Σατλάνη Αλτάνη δικηγόρο για Ναύπακτο και για εκεί πάνω τι να ψηφίσω? Πάνε χαμένοι 12 ψήφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ολοι ψηφιζουμε αμορανη να στηριξουμε τον ηγετη

    ΑπάντησηΔιαγραφή